Îmi place H!T Music Channel

De la frig ajungi să stai destul de mult pe lângă casă, și vrând-nevrând dai de niște lucruri pe care le aveai prin casă și nu mai știai la ce folosesc. De exemplu eu am dat și peste televizor, pe care îl folosesc ca să mă uit la DVD-uri și BluRay-urile cumpărate, la chestii prin Chromecast și la Eurosport (Go Manchester United! Afară cu VanGaal!). Ei bine, eu am aflat că poți să schimbi și canalul, că RDS-ul nu îmi dă numai Oiroșport, și printre canalele disponibile e și H!T Music Channel (sau HIT Music Channel, într-o limbă pronunțabilă).

E prima oară când chiar dau cu plăcere drumul la un canal cu muzică. HMC se concentrează pe muzica anilor ’90, în special muzica dance. Nu rar se vede un C-Block, un Daft Punk vechi (Around the World), și muzica aia mișto, optimistă, din anii ’90, când oamenii nu se luau foarte tare în serios.

De-asta când aveți chef să vă uitați la ceva care să meargă în background și să vă dea și un pic de voie bună, dați pe H!T Music Channel. Din păcate oamenii care îl dețin au uitat de el pe internet (e deținut de 1Music, dar site-ul e de un an cu 403 Forbidden, de-abia pe la începutul lui 2015 mai mergea). Dar dacă și-o da drumul, site-ul lor e MyHit.ro. Varianta ungurească o duce foarte bine, dau canalul online și curge frumos, bag seamă că românii sunt doar un pic mai leneși și mai nepăsători.

Dar canalul e mișto, merge urmărit. Nu știu câți oameni se ocupă de el, dar e evident că prea puțini. Da’ e mișto de tot, merge să-l urmăriți, mai ales că au topuri mișto și selecție de muzică așijderea.

hitmusicchannel


10 Replies to “Îmi place H!T Music Channel”

  1. Blue

    Ca şi UHD, au pornit independent, dar au fost cumpăraţi (total sau partial) de RDS (de aceea are/avea exclusivitate pe ele). E greu să supravieţuieşti doar din publicitate, drepturile de autor sunt enorm de scumpe..

  2. Dobrică

    *Com’ on, you Reeeds! Naiba – Go Manchester United, te uiți la meciuri cu sonorul pe mut?

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.