Îmi scrie domnul Hard

Îl cunoaşteţi pe domnul Hard. Îl cunoaşteţi, pentru că el vă scrie. Îl cheamă Hard – blestemul vieţii lui a fost ca mama lui şi tatăl lui să-l desconsidere şi să-i pună un nume de ocară. ‘Fuck’. Fuck Hard îl cheamă, şi dintr-un singur mail pe care mi l-a scris i-am priceput întreaga dilemă, întreaga tristeţe a unei vieţi simple, petrecute sub oprobiul tuturor.

I-am înţeles ruşinea pe care a înfruntat-o în fiecare zi. Cum trebuia să meargă cu coada între picioare printre colegii de grădiniţă, mai tîrziu la generală… apoi refuzat în timpul liceului… pentru că nu ştia cum să se poarte cu fetele… Îşi aminteşte şi acum de prima discuţie cu o fată pe care o îndrăgea nespus… Ea i-a spus că o cheamă Otilia. El, i-a răspuns: “Eu… Fuck Hard”. Şi i-a dat o palmă. Nu a înţeles, decît mai tîrziu… cînd a învăţat că numele lui e Mihai pînă cînd fata a băut mai mult de trei cocktailuri… Şi atunci îi spunea, languros: “De fapt te-am minţit, nu mă cheamă Mihai… Mă cheamă Hard. Fuck Hard”. Şi studenta îi rîdea fericită şi se lipea de el…

De aceea, ca să supravieţuiască reputaţiei pe care i-o crease numele său a trebuit să ia pastile. Nu supravieţuia dacă nu era acea pastilă pe care o ştiţi şi voi. V14gr4 se numeşte, sau C14l15. Oricum ar fi, a învăţat că folosindu-le poate face faţă reputaţiei. Şi atunci a înţeles că trebuie să se implice – ca să se asigure că stocul îi va fi permanent plin.

Azi mi-a scris. Lucrează în industrie, vinde V14gr4. Mă întreba dacă am nevoie, şi-mi dădea un link. Pot să-mi iau de-acolo. El spune că e fericit fiindcă le foloseşte. Poate mă interesează şi pe mine?

I-am priceput dilema, dar am zis că el are nevoie mai multă decît mine. Are o reputaţie de păstrat. Şi ne-am despărţit cînd email-client-ul meu l-a marcat ca spam. Am închis ochii, şi am  vărsat o lacrimă pentru el. El nu poate ieşi din cercul acesta vicios. Ah… cîte poveşti tragice îmi ascunde spam-filter-ul de la clientul de e-mail!!! 🙁

Iubiţi şi cîini vagabonzi… Vă iubesc pe toţi!!!

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.