Înapoi? Înainte?

Ultimele zile au fost destul de pline pentru mine. Dublin, Munchen şi în cele din urmă înapoi la Braşov, pentru o perioadă destul de lungă… Şi mai ales, nu singur 🙂

Cam asta ar fi pe scurt ceea ce s-a întîmplat. În primul rînd Dublin, unde am băut cu Petru o Guiness ca de la mama ei de-acasă. Şi de unde am primit un mic şut în fund care sper că va fi cel necesar (şi suficient) pentru a face acel mare pas în faţă.

După Dublin a urmat din nou Cluj şi în cele din urmă Munchen, unde am mîncat, băut şi muncit alături de un germano-american şi un englez get-beget. De asemenea, vizitat BMW-Welt, şi tare păcat că muzeul nu era deschis.

Şi apoi, m-am întors aici, în Braşov. Unde printre veştile bune care o să tot vină s-a strecurat şi asta: o petiţie despre cum “Romania are nevoie de universitãti mai bune!“. Aşa că mergeţi şi semnaţi petiţia, că încă mai sunt la facultate, şi chiar dacă nu aş fi tot mi se pare o idee excelentă.

Bun, cam ăsta ar fi rezumatul ultimelor multe zile. More exciting things to come – blogul acesta redevine blog de scriitor/programator/de-ăla care le zice bine 🙂


6 Replies to “Înapoi? Înainte?”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.