Infamul cinism al ‘iubitorilor de animale’

M-am gîndit să încep postarea asta cu ‘iubesc animalele, dar’. Ar fi fost un început corect, dar mult prea elegant pentru urieșenia care urmează. Aș fi vrut apoi să încep într-o notă mai dură, pe măsura bovinelor pe care le pomenesc în această postare, însă făcînd asta m-aș fi coborît la nivelul lor de nevertebrate idioate.

În consecință o să vă zic despre ce e vorba. Detectivul Dipshit e șocat de faptul că părinții copilului omorît de cîinii vagabonzi ar fi postat pe facebook chestii despre copilul lor. Fiind bou (sau vită, dar din respect pentru vite, hai să-l numim bou), nu realizează că nu e problema lui ce face un părinte cînd primește vestea morții copilului lui. Să zicem că pur și simplu e retardat și nu realizează că nu e problema lui. Cel mai dubios însă e că oamenii încep să speculeze în jurul (surpriză!) numelui copilului. Adică bă. Tu știi mai bine decît ta’su și mă’sa cum îi spune copilului?

Și m-am revoltat nu numai din cauza boului care a postat chestia respectivă, ci mai ales din cauza comentatorilor. Comentarii precum:

S-a dat de gol idioata criminala de “ma-sa” cu acest “Petrus Ionut”?

In Rromanika secolului 21, iubitorii de animale sint batuti, agresati, hartuiti, injurati si chiar ucisi. Nu exista nimeni care sa ne apere, nimeni care sa apere animalele, trebuie sa apelam la straini.

de acord, aceasi parere, e prea dubios totul, de la inceput pana la capat…trebuia sa existe un motiv transant care sa stoarca lacrimile si bietele animale, fara vina si chinuite pe strazi sa fie ucisi

Cu alte cuvinte, dobitocii și dobitoacele se dau de capul morții pentru că ei suspectează că un om și-a trimis copilul să fie omorît de cîini ca să fie persecutați maidanezii. Adică, mă-nțelegeți ce insuficiență mentală au dobitocii? Pentru că ei cred că e o conspirație contra maidanezilor își închipuie că cineva și-a trimis copilul să fie omorît de cîini NUMAI ca să se aplice legea referitoare la eutanasierea cîinilor vagabonzi. Îmi pare rău, dar pînă și mizeriile lui Vadim au mai mult sens decît mizeriile ‘iubitorilor de animale’. Cu greu poți să-i mai numești oameni.

Uite, de-asta nu mă-mpac eu bine cu iubitorii de animale, cu iubitorii de natură și alte asemenea. Pentru că uită să fie oameni. Pentru că uită că sunt oameni, și pentru că susțin în cel mai orwellian mod cu putință: “Patruped: bun, Biped: rău”.

Mai jos, un snapshot cu postarea și comentariile indivizilor de pe acel blog.

Comentarii


10 Replies to “Infamul cinism al ‘iubitorilor de animale’”

  1. Daniel Mihu

    Bine, m-ați convins, nu cu Maicăl. Atunci pe o insulă cu Elvis și cu artistul care cică era cunoscut odată sub numele de Prince.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.