Internetul ar fi fost degeaba fără postările Oanei Pellea

Postările Oanei Pellea… Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie…ce manipulare.Cata energie consumata intr un joc virtual si cat timp risipit. Cate ar putea rezolva Omenirea intre timp…in loc sa si investeasca capacitatea de imaginatie si energia intr un joc virtual. Mi se pare un experiment la scara mondiala. Un experiment ce testeaza capacitatea de manipulare a rasei umane.

Scuzați scrisul cu vizibil handicap în exprimare1)tehnoredactarea e cea originală al ilustrei Oana Pellea, care, mai nou a ars-o cu monarhia. Apropos… ce bine merge și cu monarhia: „Moartea Reginei Ana… Ce fugă înspăimântătoare de realitate. Ce schimbare de atenție… ce manipulare”. Însă nu, nu a scris asta. A scris altceva, mult mai penibil, referitor la cum România ar fi marea pierzătoare în ecuația “pierderii Reginei Ana”. Evident, România a pierdut enorm pentru că un cetățean francez a decedat în Elveția fără să ne vorbească limba dar considerându-se de drept suveran al României.

În orice caz, cred că Oana Pelea are cel mai amuzant cont de Facebook, și o să îi dau Haha la toate postările. Cred că Internetul românesc nu poate supraviețui fără doza aia de umor sec pentru care trebuie un actor bun pentru a interpreta, sau un actor slab ca să livreze materialul sursă. Cred că geniul Oanei Pellea e tocmai în faptul că nu le spune oamenilor că face mișto-uri. Cred că dacă îi priviți contul Oanei Pellea drept unul de parodie, gen Times New Roman, v-ați pune-o și voi la notificări și ați râde la fiecare postare.

Ca mine, așa.

PS: Concluzie naturală, Oana Pellea m-a blocat pe Facebook. Practic, sunt într-o ligă selectă dacă ajunge să te blocheze marea Oana Pellea pe Facebook! Doar că eu la ce mă amuz?

Oana Pellea Profil

NOTES   [ + ]

1. tehnoredactarea e cea originală

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.