A înviat Kim Jong-Il!

Cel puțin în mintea ‘ziariștilor’ de la Adevărul, care au cea mai frumoasă prezentare a Coreei de Nord, publicată azi. Pe lîngă factoide referitoare la dimensiuni de orașe sau state din Statele Unite, articolul conține și adevărata revelație!

Cheltuielile anuale pe coniac făcute de Kim Jong-il, tatăl actualului lider, Kim Jong-un, au depăşit de 800 de ori venitul mediu anual al cetăţenilor nord-coreeni. Anul trecut, Kim Jong-il a cumpărat coniac în valoare de 1,2 milioane de dolari, venitul mediu anual în această ţară fiind estimat între 1.000 şi 2.000 de dolari.

Ei bine, Kim Jong Il, decedat în 2011, a cheltuit 1.2 milioane de dolari pe băutură în 2013. E clar, Kim Jong Il e vasluian!

Mai e un aspect. Am auzit că la jurnalism e concurență acerbă: 9 oameni pe loc. Acești 9 oameni pe loc se înghesuie ca să traducă prost articole de pe listverse, visînd să coprofagheze calmi în umbra vreunui mogul. Kim Jong Il privește de deasupra, mulțumit, și zîmbește.

kimjongil
Kim Jong Il looking at things

4 Replies to “A înviat Kim Jong-Il!”

  1. Mircea

    si gandul.info exceleaza la tradus articole pe genunchi. culmea e ca unele din ele sunt vechi de ani de zile.

  2. Mircea

    ai observat ca in pleiada de poze cu Kim Jong Il, singura in care apare alaturi de un alt sef de stat e cea cu Putin?

  3. Dorin Lazăr

    Nu am văzut chestia asta, dar cred că mai apare cu liderii chinezi. Cît despre Gândul, recunosc, nu-i citesc, așa că mă leg numai și numai de Adevărul. 🙂

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.