Ipocrizia comunistă nu are limite

Aud următoarea știre: Ion Iliescu elogiază discursul regelui din Parlament. Nu-mi vine să cred că tovarășa Gabriela Vrînceanu Firea sau cum o mai cheamă acum poate organiza o întîlnire pe această temă cu Iliescu și să mai țină o figură serioasă tot timpul emisiunii; eu în locul ei nu aș fi putut să mă abțin să rîd la fiecare propoziție a lui Iliescu. Pentru că atunci cînd un titan de gîndire comunistă precum Iliescu devine regalist fie și prin curtoazie nu poți să nu te întrebi ce fumează și dacă e adevărat că s-au legalizat drogurile de mare risc în România.

Pentru că nici măcar eu care atunci aveam 11 ani nu pot uita că Iliescu e cel care a refuzat orice dialog cu regele Mihai în 1990, cînd își instala sistemul corupt asupra unei mese de oameni imunzi și lipsiți de orice înțelegere a ideii de libertate sau cînd îi omora în iunie pe singurii care vedeau corect ce se întîmpla.

Pentru că nici măcar eu nu pot uita că în decembrie, în ajunul Crăciunului 1990, o echipă magică formată din fosta mînă dreaptă a lui Ceaușescu, tov. Ion Iliescu în rolul de președinte și tov. Adrian Năstase, fin de nomenclaturist, în rolul de ministru de externe ordonau să fie escortat sub pază armată afară din țară nimeni altul decît Regele Mihai. Și instigau populația contra îmbuibaților de regaliști.

Serios, tovarăși? Așa de jos ați ajuns? să afirmați chestii gen: “Mesajul Regelui in Parlament a avut o substanta serioasa, e plin de semnificatii (…) este un document dens si sintetic”??? Unde vă e mîndria, tovarăși? Sau, ce caută perle de gîndire precum: “Traian Basescu incearca sa elimine din istoria Romaniei tot ceea ce nu a inceput cu el in 2005. Prezenta Regelui Mihai il incurca, pentru ca el trebuie sa ramana singurul conducator in cartile de istorie”. Adică, bă Iliescule (că nu meriți mai mult), după ce ai stat să îl pupi în fund pe Ceaușescu, SINGURUL, OMUL, tu vezi același lucru la un Băsescu în timpul căruia îl înjuri zilnic la televizor? Seriooooos?

Acum, prostia nu e numai la Iliescu: el e un mare politician, abil, că doar nu orice diletant ar putea reuși să distrugă o țară așa cum a reușit el. Prostia e în cei ce-l urmăresc. Mă întreb, serios, cum de mai îndrăzniți voi, populația generală, să mai dați pe Antenele lui Voiculescu, acești experți în tribunale staliniste? Ce Dumnezeu se întîmplă cu voi de vă purtați ca niște oi?

Nu mă iau de Casa Regală. Casa Regală are un renume deosebit și o tradiție în asocierea cu figuri chestionabile, dar e cam greu ca atunci cînd lucrezi cu oamenii politici români să nu te asociezi cu figuri dubioase. Vreau doar să zic că o poză a Regelui Mihai înconjurat de Iliescu și Năstase nu poate fi afișată decît însoțită de subtitlul: “În decembrie 1990 Iliescu și Năstase ordonau evacuarea regelui Mihai din țară, pregătindu-se pentru a-și aservi populația generală și a stabiliza sistemul corupt format de vechea nomenclatură, decimînd întreaga avere a României”.

Nu mai vreau să trăiesc în România.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.