Ironii bine plasate

Tocmai făceam un pic de curăţenie prin mailboxul meu de la gmail şi mi-am dat seama de inutilitatea ‘label’-urilor pe care le poţi pune mailurilor.

De exemplu, pe vremea cînd încă mai credeam că nu e vina studenţilor (ei vor să-nveţe) am dat o temă pentru un program în Qt. Le-am dat adresa mea de mail, şi aşteptam să primesc ceva. Am creat un label “Facultate – program Qt”. 0 messages, ca să îl citez pe musiu gmail.

Suntem dincolo de presupunerea că aş fi dat o adresă greşită sau i-aş fi speriat pe studenţi. Pur şi simplu studenţii m-au tratat cu sictir. Se spunea că o parte din talentul unui profesor, o parte foarte importantă, o reprezintă capacitatea de a-i ‘atrage’ pe studenţi. Este încă discutabil dacă am sau nu această calitate – întrebarea mea cea mai mare este dacă eu sunt slab la partea de comunicare sau pur şi simplu studenţii au dureri impresionante în zone dorsale sau în zona articulaţiilor mîinii (între braţ şi antebraţ). Pariul meu merge cu varianta a doua, şi iată cum o chestie care ar fi trebuit să fie o chestie mişto, nouă, despre care nu te învaţă nici dracu’ în facultate că n-are habar devine ceva desuet, un mişto aruncat ‘la oha’.

Singurul lucru cu care eu am rămas de pe urma acestei experienţe este tocmai acest ‘şto aruncat pe blog-ul meu, şi un label în gmail (pe care în cele din urmă l-am şters). Have fun kids.


2 Replies to “Ironii bine plasate”

 1. Petru

  Trimite-mi si mie programu pe mail plz plz ca am examen maine si nu ne primeste fara el si nu stie nimeni din grupa sa-l faca.

  Plz, nu fii bulangiu, dau o bere!

  A, si schimba-l putin inainte (stiu io ca te pricepi) sa nu se prinda ala ca l-am luat de la altcineva.

  Si inca ceva: vino maine pe la mine sa-mi explici un pic pt. examen ca nu inteleg nimic. Si nu veni cu faze gen “ok, citeste cursul si iti raspund la orice nelamurire ai” ca esti bulangiu!

  🙁

 2. dorinlazar

  Exact 🙁 şi din păcate exact în ziua cînd mă pregăteam să le dau note vine proful de la curs şi le dă dispensă – cu mine de faţă, peste capul meu.
  Sabotaj complet – asta e valoarea reală a învăţămîntului românesc, cel puţin învăţămîntul braşovean… 🙁

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.