Jaw-dropping Microsoft hardware

Microsoft just became my favorite hardware vendor after this amazing presentation they had a few hours ago:

 iMacWhateverSh** anyone? I think Microsoft just changed the rules on how to build a laptop. Gentlemen, it’s on!


26 Replies to “Jaw-dropping Microsoft hardware”

 1. dezGusty

  The product looks nice.
  But to have the success of the apple folk, they also need to convince the people that it’s cool, trendy, hip, in style, fashionable. Or… just price it better.

 2. Dorin Lazăr

  Cred că ce au făcut aici e să se lupte cu MacBook-ul nou. Și da, simt că se pot bate cu Apple la coolness, au demonstrat-o cu clipul de prezentare.
  Nu cred că varianta ‘tabletă’ o să fie de mare succes, dar cea cu i5 o să fie godsend. Desigur, aștept să pun mîna pe el, să văd ce știe, ce poate.

 3. Dorin Lazăr

  MacSh** e cel mai important produs pe care l-au făcut? Ooooh 😀 Ain’t that cute… Și singurul lucru pe care l-au făcut a fost să pună un ecran cu rezoluție mai bună? Ooooh, that’s really cuuuuuuuute. 🙂

 4. Diana

  “Apple’s chief designer and scion of cool Jonathan Ive told London paper the Telegraph that neither the iPad nor the Macintosh nor the iPhone is the most important product the company has ever done.”
  Nope…we’re talking about a new secret gizmo! IWant!:)

 5. Diana

  C’mon, don’t be a sad romanian! Imi iubesc Mac-ul, la fel si IPad-ul! Cu hardware mai puțin sofisticat decât ce încearcă ” ceilalți”, they’re doing an amazing job!
  Nu vreau sa fiu carcotasa, dar ce Apple products ai folosit, de ești așa de dezamăgit? 😀

 6. Diana

  Înțeleg, înțeleg ce zici! Da’ pe care le-ai încercat? E ca si cum ai spune ca nu-ți place o mancare, dar nu ai gustat-o niciodată! Well….

 7. Diana

  No acuma gresesti! Big time! Eu le-am încercat cam pe toate, așa ca mă bazez pe user experience! Prefer Windows to run SQL Server(duh) si alte cateva soft-uri, dar in principiu Apple is The s**t! :)))
  Just my humble opinion!

 8. Diana

  In afara de faptul ca am nevoie de soft to run my business, si ca e un produs Microsoft, care merge mai bine pe PC…nothing special lol! Oracle merge bine pe amandoua, așa ca no complaints!

 9. Dorin Lazăr

  Cum ziceam, sunt interesat puternic de varianta care va ieși cu chipset Intel. Nu pot să-mi formez o părere despre Windows 8, nu l-am testat, dar am auzit lucruri rele despre el. Eu cred că Microsoft o să asculte feedback-ul utilizatorilor, și o să rezolve o parte din probleme pe ultima turnantă înainte de livrare.
  Chiar dacă Microsoft nu sunt software makerii mei favoriți, cred dacă o să continue cu tradiția Windows 7, și o să vizeze piața de utilizatori casnici, atunci o să rezolve problemele respective.

 10. Mircea

  Microsoft a dezamagit de fiecare data, in special cu windows phone. daca nu fac o schema buna cu windows 8 si cu partea de mobile, vor pierde definitiv trenul. cunoscand foamea lor de bani, probabil nu o sa poata sa tina pretul jos la tablete.

 11. Dorin Lazăr

  Cred că încă își permit să facă ce au făcut cu XBox – să subvenționeze produsul pînă devine dominant pe piață. Dar da, ai dreptate, e posibil să piardă enorm, e un pariu mare.

 12. iMe

  Well, {insert some irrelevant stuff here}
  Life is good.
  #########
  Posted from my 27 inch iMac.
  U mad?

 13. Dorin Lazăr

  Not mad at all, my dear. But careful, the number of inches refer to the screen size, not the computer. 🙂

  Posted from my half-the-price-of-your-iMac-twice-the-power-36-inch-screen-and-a-secondary-20-inch-screen-desktop, thank you very much.
  U mad? :>

 14. iMe

  Nope , doar un pic dezgustat,dar nu e nimic personal ,mi se intampla cand pierd vremea pe .ro.
  “Mad” sunt cand vad ca din ’91 incoace cele 84 procente “stupid people” s-au mentinut ,acum au si dual monitor.
  Greu sa ma obisnuiesc cu asta…
  (posted from my macbook pro)

 15. Dorin Lazăr

  🙂 Nu eu trebuie să enunț de pe ce postez ca să mă simt bărbat 🙂 Hai, există viață și fără Apple, și chiar se trăiește bine. 🙂
  Zici că 84% din români cumpără produse Apple? Oh dear, oh dear, ce oameni bogați avem.
  U mad? :>

 16. Mircea

  erau vremuri in care ziceam ca exista viata fara windoze si mancam linux pe paine… dar bula s-a spart, linux de abia daca a apucat o nisa sau doua pe piata si basta.

 17. Axonn Echysttas

  Mama, abureala intensiva pe aici :D. Fuck Apple, Fuck Microsoft, Fuck Google. Long live my Nokia E72. râd salbatic.

 18. Raluca

  Just a pretty design and a nice video ain’t enough. Ce facem aici, imitam apple cu faza d-astea? I wanna play with that shit and know more about it. Acest video cool de un minut imi spune doar ca Microsoft vrea cu disperare sa se dea trendy cool si hip, ca Apple, si sa le fure macar un mic slice din consumers. Or at least, sa se pozitioneze in the public mind pe undeva la nivelul astora.

  In alta ordine de idei, windowz 8 is sucky? Oh noes…I haz a sad now. Tre sa mai pierd vremea pe net, raman in urma tot mai tare.

  And also, buna echivalenta apple -> otrava de sobolani. :)))

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.