Klavan despre literatură, politică și moartea Europei

Unul din motivele pentru care mi-am dorit foarte mult să am blogul meu pe care să-l administrez cum doresc eu a fost că avînd acest blog pot posta lucruri mai interesante, într-un mod mai atractiv. Și, desigur, faptul că pot controla fiecare aspect al experienței site-ului – ceea ce îmi amintește: dacă aveți sugestii, le ascult cu mare plăcere.

În cele ce urmează veți urmări un speaker care mie îmi place în mod deosebit: Andrew Klavan. L-am cunoscut prin PJTv și emisiunea pe care o are acolo, Klavan on the culture. Chiar dacă nu tot timpul sunt de acord cu opiniile lui, felul în care își expune părerile, amuzant dar și foarte adînc în același timp, mă uimește de fiecare dată, și, de ce nu, mă inspiră.

Prezentarea de mai jos a fost unul din motivele pentru care dorinlazar.ro s-a lansat așa de repede. Mi-a plăcut atît de mult încît nu am putut să mă abțin de la a-l posta ca să ajungă și la voi. So… Enjoy!

PS:  Schimbările pe dorinlazar.ro vor mai lua ceva vreme pînă se vor stabiliza. Să nu vă speriați dacă o să se schimbe pămîntul de sub picioarele voastre fără să fiți anunțați. Singurul lucru sigur pe blogul meu e conținutul – nu aspectul.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.