La împușcat de talere #PrinBrașovulMeu

A doua zi de #prinbrasovulmeu a fost o zi mai scurtă (bloggerii se întorceau pe la casele lor). Asta nu înseamnă că nu a fost interesantă.

Ne-am întîlnit de dimineață, pe la ora 9:30; oamenii erau destul de tăcuți după un concert Partizan nu foarte reușit, însă ne aștepta un autocar fain care să ne ducă la Teliu. De ce la Teliu?

Pentru că acolo a deschis Marin Matei un poligon de tir sportiv, cu arme cît se poate de adevărate. Povestea completă este pe insport, pe scurt, acest nou poligon de tir este printre cele 6 din țară, iar preturile vor fi accesibile. Se va putea trage, pentru cei mici, cu arma cu aer comprimat, și de asemenea se va putea trage cu arcul (mi s-a părut suspect de dificil să trag cu arcul, bănuiesc că e nevoie de ceva mai mult exercițiu).

După poligonul de tir am vizitat biserica fortificată Prejmer. Printre amănuntele interesante, pe sub piața din fața fortificației se pare că există tuneluri, iar în interiorul fortificațiilor existau camere pentru cei din jurul bisericii. Merită vizitat, mai ales că e singurul obiectiv turistic din județul Brașov cotat cu trei stele Michelin.

#PrinBrașovulMeu #2 a fost organizat de Ovidiu Eftimie (PrinBrașov.com) împreună cuCiucaș, care zilele astea împlinește 120 de ani de la înființare. Pensiunea Luiza și Aro Palace au asigurat cazarea bloggerilor din exterior, Sergiana Poiana Mărului a dat masa de seară iar Cabana Plaiul Foii a dat-o pe cea de prînz. Mulțumiri și lui Christian Macedonschi și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din județul Brașov, care fac eforturi majore să promoveze turismul în Brașov și care ne-au promis prin iarnă sprijinul pentru un #PrinPoianaBrașovuluiMeu


2 Replies to “La împușcat de talere #PrinBrașovulMeu”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.