M-am lămurit și cu Cioloș

Într-un moment de maximă poezie, salvatorul lumii libere și liberale din România (îl citez aici pe Sergiu) dă dovadă de o supremă anvergură intelectuală debitând această prostie pe Twitter:

Pentru cei care nu înțeleg ce zice marele maestru cichicean în ale politicii, practic sugerează că prezumția de nevinovăție nu există pentru politicieni. Cunoaștem vreun procuror care să-l pună sub acuzare pentru furt calificat la faza cu Cumințenia Pământului? Că sunt sigur că Dacian însuși s-ar oferi să ia loc în celulă până când se anchetează treaba, vreo doi-trei ani că e o treabă sensibilă și complicată.

Altfel, erau multe semne de întrebare legate de Cioloș; încă are la activ mai multe ordonanțe de guvern date pe justiție decât guvernarea PSD din 2016 încoace, treaba cu Brâncuși e cel puțin dubioasă, și e incapabil să-și construiască un partid politic de vreun an și ceva, de când ne-a zis că poate își suflecă mâinecile și vine să ne salveze.

Noroc că mi-am dezactivat contul, că poate îmi mai apăreau în timeline vreo două-trei poll-uri cu „cu cine ați prefera să votați? Cioloș și USR separat, sau Cioloș și USR împreună?”. Eu zic că împreună, că în loc să evit două dreptunghiuri evit unul singur, simplificați și voi lucrurile! Cu regret o spun, dar și cu galeria curentă de oameni scurți la minte, PSD-ul pare, prin comparație, mult mai competent și pregătit să conducă România astăzi. Poate vine Ponta și ne salvează, nu credeam că o să ajung vreodată să zic așa ceva.

PS: celor care mă înjură pe Facebook/Reddit, un salut prietenesc. Cum ați fi reacționat dacă treaba asta ar fi fost zisă de Dăncilă?

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.