Lansare pentru trailer?

În România anului 2013 s-a făcut o mare petrecere de lansare a unui trailer.

Să repetăm.

În România, în anul 2013, s-a făcut o mare petrecere de lansare a unui trailer de film. A unei secvențe de 2 minute în care se arată cît de prost jucat e filmul – de vreme ce un trailer conține, nu, cele mai bune secvențe ale filmului. Dar nu am reușit să trec peste șocul cultural: petrecere de lansare a unui trailer. Cu motocicliști, cu balamuc, cu piesă cîntată de Holograf, piesă caracterizată ca ‘fresh’ (deși nu prea văd ce poate să vină fresh de la Holograf). Pentru. Un. Trailer.

Pentru ACEST trailer, mai exact:

Și încă o prostie:

Un alt element de noutate il reprezinta live-streaming-ul realizat:http://ultimulzburator.live2web.ro/ , prima initiativa de acest gen din Romania.

 Recenzie petrecere de lansare

Prostia asta e o gogoriță inimaginabilă. Nu numai că live-streaming-ul e o chestie fumată de multă vreme – avem televiziuni întregi care fac live streaming la evenimente în direct precum meciuri de fotbal, handbal, hockey, festivaluri, etc. Vorbim de ani buni.

Asta ca să vedem o secvență de 2 minute cu cel mai inexpresiv vampir de la Twilight încoace? Serios? De-aia fac oamenii treabă proastă: pentru că se bat pe umăr cu mult înainte de a termina treaba: “bă, ce efort exemplar am depus pentru a realiza o secvență de 2 minute de film!”

Iertați-mă, dar am văzut chestii mai bune, de la studenți la film care făceau chestia asta la repezeală într-o săptămînă. Deci? Despre ce vorbim?


15 Replies to “Lansare pentru trailer?”

 1. Roxana

  Te-ai uitat pe site-ul lor?

  „Acest film se adresează românilor cărora le pasă de soarta noastră, celor cărora le pasă de copiii lor şi de viitorul lor. El se adresează românilor care tac şi privesc cu durere, cum cultura noastră se scufundă mai repede ca Titanicul; cum mediocrităţile şi mizeria iau locul valorilor şi frumuseţilor; cum batjocura, vulgaritatea şi superficialitatea domină mass-media şi influenţează din ce în ce mai mulţi membrii ai tinerei generaţii. Ne dorim ca „Zburătorul” să se adreseze publicului, ce încă mai are un cuvânt greu de spus.”

  A…ha.

  Fascinant cum li se adresează 😀

  „Asta ca să vedem o secvență de 2 minute cu cel mai inexpresiv vampir de la Twilight încoace”

  Zburător, mei. Adică „vampir care nu bea sânge prin definiție, așa că nu mai trebuie să ne chinuim să explicăm cum de fapt nu bea decât puțin, sau nu bea decât de la criminali sau nu bea decât din animale, că e vegetarian” 😛

 2. Dorin Lazăr

  Deci nu se adresează românilor? Că nu prea văd pe nimeni care să sufere. Las’, e bine.

  Deci bampirul nostru e mai trendos ca al lor, că e vegetarian. Lasă, imediat scot ei unul vegan, și ne-au luat fața la loc.

 3. I.

  PS: ma refer la voi ipocriti americanizati imputiti si indoctrinati . Cretinilor! Filmul o sa fie ceva foarte frumos , cu actori extraordinar de buni . Continuati-va auditia la Salam si lasati oamenii inteligenti si culti in pace, idiotilor!

 4. Dorin Lazăr

  Salam e autentic românesc. Cam ca și filmul ăsta, dragoste. Despre ce vorbim aici? De ce ai venit să mă faci idiot? Pentru că te crezi inteligent(ă) dar nu gîndești nici o secundă?

  Să-ți re-explic: s-a făcut petrecere de lansare pentru un filmuleț de 2 minute fix. Un filmuleț prost. Deci?

 5. Roxana

  N-aș zice că e un filmuleț de 2 minute, pentru că există și de-alea (deși n-am auzit pe nimeni să facă petrecere de lansare pentru ele).
  Aș zice mai degrabă că s-a lansat cu surle și trâmbițe o prezentare/reclamă.

 6. I.

  Esti un idiot din nou si din nou pentru ca il compari pe Salam cu mitul zburatorului a lui Eminescu, incultule! Hai mai mananca niste seminte si baga o manea ca filmele pt oameni inteligenti in care apar actori de milioane nu-s de tine si prostii care te sustin. Aveti IQ-ul mai mic decat nr de la pantofi!

 7. Dorin Lazăr

  Nu compar mitul zburătorului cu Salam, dar mitul zburătorului, aka Incubus, nu e ceva extraordinar, și nu e cu nimic deosebit de, spre exemplu, vampiri. Știi ce film s-a făcut cu vampiri? Twilight. Vrei să spui că Twilight nu e o manea jenantă? Hai tradiționalul siktir. Cu k, că așa e la mama lui, în Turcia.

 8. Roxana

  @I.

  Zburătorul nu e al lui Eminescu, că e al lui Heliade Rădulescu. Poemul, vreau să zic. Că altfel zburătorul nu e nici al lui Eminescu, nici al lui Rădulescu, ci al folclorului român.

  Ceea ce nu înseamnă că filmul ăsta e mai breaz cu ceva. Subscriu la ce spune Dorin cu Twilight.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.