Lista lui Lazăr

Pentru că Antenele nu încetează cu atacurile, prezint și eu aici un fragment din lista lui Lazăr. Fac lucrul acesta din mai multe motive. Dar cel mai important estefaptul că mizerabilii dau un tabel în Excel drept ‘document’, nu au arătat nici o semnătură oficială, și promovează vreme de ore întregi în fiecare seară niște minciuni neverificate și neverificabile CU SPRIJINUL VOCAL al autorităților, în cazul ăsta oamenii numiți de dr. Ctrl. V. Ponta: ministrul apărării naționale a avut o intervenție în direct în care nu a cerut explicații pentru traseul pe care un document strict secret l-a avut pînă la televiziunea oficială a tribunalelor staliniste.

Așa că vă dau în premieră și în reluare acest document unic în România. Îl am direct de la sursă, și pot garanta autenticitatea lui. Cînd l-am văzut avea și semnătură, chiar și semnătură digitală!!! Redau documentul mai jos:

PSD+PC
Tudor Radu PSD Col. 2012
Badea Mircea PC Col. 2012
Ciutacu Victor PC Col. 2012
Gîdea Mihai PC Col. 2012

Documentul este original, pentru cei care doresc pot să le trimit și documentul original așa cum l-am creat la mine pe desktop. Mai postasem și o poză cu cei patru cu epoleți, dar guvernul Ponta m-a cenzurat!!!

Salut cei patru noi tovarăși colonei de Securitate (pentru că eu doresc să cred că sunt de Securitate), cu tradiționalul “Hai sictir!”

PS: Dacă Antena 3 poate, eu, un oarecare, de ce nu aș putea?


12 Replies to “Lista lui Lazăr”

 1. Cristian Banu

  Ţepuşă. MApN a confirmat că Robert e lent-colonel 😉 Deci şi restul listei poate fi adevărată, pe ei i-a interesat rocărul din cauză de… glonţ. Aşa că trebuie să-şi găseşti alte remedii anti-plictiseală.

 2. Dorin Lazăr

  Păi niște probleme cu ce arată Antena 3: nu există ștampila biroului de presă, e doar un document word. În plus ei cer informații despre Turcescu Robert Nicolae și primesc informații despre Turcescu Robert. Serioooooos? 🙂 Nu există nici un număr de înregistrare? ăla e răspuns oficial??? Așa arată un răspuns oficial de la minister???
  Nu e prima oară cînd umblă cu făcături Antena 3 🙂 Eu cred că ei doar continuă falsurile. Hai să îmi dovedească că greșesc.

 3. Mircea

  sincer ma frapeaza naivitatea ta. esti prea pornit pe antenele astea idioate si nu realizezi ca totusi asa ceva e posibil. te anunt cu respect ca porcaria asta cu avansarile se poarta. asa este cand vorbesti in necunostinta de cauza… sau vorba lui Stefan, probabil ca actionezi din convingere politica.

 4. Mircea

  poti sa stai la rand, esti probabil unul din miile de romani care fac asta. 🙂 am un vecin care e reclamagiu, procesoman si petitionar de serviciu. n-as vrea sa fiu in pielea celor de la biroul de presa…

  porcaria asta e o problema veche. dar cand unii sportivi de la clubul Steaua au ajuns in grad de general, de ce n-ai sarit in sus?

  revenind cu picioarele pe pamant, in armata functia bate gradul. Turcescu n-are ce sa faca cu gradul ala (in rezerva) nici macar pe timp de razboi.

 5. Dorin Lazăr

  Tu nu cred că ai înțeles foarte bine ce anume m-a deranjat. Plus că încă eu nu am confirmare că gradul ăla există. Vreau să văd confirmarea aia. 🙂

 6. Mircea

  da dom’le, antene, manipulare… 🙂 mama masii de politica… iti consumi energia pe ce nu trebuie.

 7. Dorin Lazăr

  Să știi că lucrez mai inteligent decît ai crede… nu îmi consum energia cu asta, ci din contră, redeschiderea blogului face parte dintr-un plan complex de reabilitare

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.