“Literature is a forgiving mistress”

Asta înseamnă că am un text nou. Sunt fericit pentru că, deşi nu e neapărat cel mai bun text al meu, are cîteva calităţi pe care o să i le iert. Textul se numeşte “A treia dorinţă”, şi o să participe la concursul AtelierKult. Textul a fost trimis azi, dar probabil o să apară pe site pe luni, marţi. Pe blog, aici, poate o să apară peste vreo două luni.

Pentru mine este un eveniment deosebit. În primul rînd pentru că eram deznădăjduit de calitatea ultimelor mele încercări – pur şi simplu nu am mai reuşit să scriu nimic bun de la un cap la celălalt. Surprinzător (NOT!) acesta nu a mers cap-coadă aşa cum ar fi trebuit – de fapt, nu, nu a mers deloc aşa de bine cum aş fi vrut – în schimb rezultatul final este pe gustul meu. Şi asta spune destul de multe.

Sunt cîteva lucruri pe care le realizez. Strategia: ‘scriu prost deci fac o pauză’ nu prea merge decît dacă ai parte de prieteni care sunt în stare să te ajute la nevoie (precum Ralu şi Teo). Altfel e un pariu pierdut. Dar… “literature is a forgiving mistress” – aşa îmi zice Teo, şi aşa trebuie să fie.

Sunt curios cum va fi primit de kultişti textul. Sper că bine. Pentru mine, “A treia dorinţă” e un nou debut. Într-o carieră o idee mai lungă, sper 🙂

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.