O lovitură gravă dată egalității între sexe

Niciodată nu am înțeles de ce femeile se consideră oprimate în România, de ce e nevoie de feminism. Niciodată, pînă acum cîteva minute cînd, din întîmplare, am dat peste un act ministerial pe care sunt sigur că toate feministele României îl vor reclama ca fiind discriminatoriu, se vor pune în cozi lungi și vor arunca cu sutiene în guvernanți.

Pe scurt, am dat de modelul certificatului medical ce trebuie prezentat de toți tinerii recrutați în caz de război. Ei bine, autoarea articolului pomenește un act discriminatoriu care, zic eu, ar trebui oprit din fașă.

_**Important! **_Conform art. 5 din Legea nr. 446/2006 privind pregatirea populatiei pentru aparare, la declararea mobilizarii si a starii de razboi sau la instituirea starii de asediu, indeplinirea serviciului militar in calitate de militar in termen devine obligatorie pentru barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, care indeplinesc criteriile pentru a indeplini serviciul militar.

Nu se poate, așa ceva? Femei din România, e o gravă lovitură dată egalității între sexe! Sunteți excluse de la cel mai de căpătîi mod de a-ți demonstra valoarea ca cetățean al României: prin serviciul militar! Se poate, tovarășe? Haideți, protestați!