O lovitură gravă dată egalității între sexe

Niciodată nu am înțeles de ce femeile se consideră oprimate în România, de ce e nevoie de feminism. Niciodată, pînă acum cîteva minute cînd, din întîmplare, am dat peste un act ministerial pe care sunt sigur că toate feministele României îl vor reclama ca fiind discriminatoriu, se vor pune în cozi lungi și vor arunca cu sutiene în guvernanți.

Pe scurt, am dat de modelul certificatului medical ce trebuie prezentat de toți tinerii recrutați în caz de război. Ei bine, autoarea articolului pomenește un act discriminatoriu care, zic eu, ar trebui oprit din fașă.

Important! Conform art. 5 din Legea nr. 446/2006 privind pregatirea populatiei pentru aparare, la declararea mobilizarii si a starii de razboi sau la instituirea starii de asediu, indeplinirea serviciului militar in calitate de militar in termen devine obligatorie pentru barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, care indeplinesc criteriile pentru a indeplini serviciul militar.

AvocatNet.ro

Nu se poate, așa ceva? Femei din România, e o gravă lovitură dată egalității între sexe! Sunteți excluse de la cel mai de căpătîi mod de a-ți demonstra valoarea ca cetățean al României: prin serviciul militar! Se poate, tovarășe? Haideți, protestați!


7 Replies to “O lovitură gravă dată egalității între sexe”

 1. idaho

  Sinceră să fiu, eu nu m-aș supăra să fiu pusă să apăr țara. Și sunt de acord și cu tine, e o chestie pe care le-aș arunca-o în față extremistelor.

  Cât despre feminism, ăla în care se zice că femeile sunt discriminate, departe de mine gândul de a o lua pe câmpii, dar mi s-a dovedit cu cifre că în unele pături ale societății există discriminare. Și faptul că eu nu am dat cu capul până acum de o situație în care să mi se spună tu nu poți pentru că ești femeie, sau pe tine nu te vrem pentru că ești femeie, sau tu iei cu 15% mai mic salariul pentru că ești femeie, nu înseamnă că aceste situații nu există.

 2. Dorin Lazăr

  Niciodată nu am spus că nu există discriminare; doar spun că discursul anti-discriminare se adresează păturilor care nu discriminează. Dar asta e o discuție lungă.

  Și da, thumbs up pentru atitudine.

 3. Cata

  Adevarul e că o trupa de oltence puse pe scandal sau moldovence hotărâte ar putea demoraliza o armata întreagă de trupeţi :))

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.