Lucruri de adăugat în Constituție

Dacă tot ne punem să definim ce înseamnă familie în Constituție, observ cu mare mirare că nu se definește în Constituție ce este acela bărbat și ce este aceea femeie. O să ziceți că glumesc, dar, serios, nu scrie în constituție ce e un bărbat și ce e o femeie, și trebuie să clarificăm.

Trebuie explicat, așadar, un criteriu – ne luăm după organele sexuale? Punem în constituție și lucruri importante precum lungime, adâncime, lățime, miros? Ce facem cu cei care nu corespund, precum membrii Coaliției pentru Familie?

Și apoi trebuie să vedem cum dovedim acest lucru la starea civilă. Ofițerul stării civile va trebui să verifice personal că nu doar cei care se prezintă dețin organele sexuale corecte, dar și înțeleg cum ar trebui folosite.

Eu sunt mulțumit că punem astfel de aberații în Constituție. Serios, nu glumesc. Bine, ar fi primul referendum referitor la Constituție pe care îl luăm în serios, ar mai fi chestia aia cu 300 de reprezentanți în Parlament de care tot uită băieții care se joacă la butoane.

Revenind, însă, la subiecte serioase, chestii care trebuie adăugate în Constituție. O legiferare a actului sexual corect ar trebui adăugată, pentru a ne asigura că nu se întâmplă cine știe ce aberații. În plus, ar trebui adăugat un al treilea rol în familie, cel al președintelui de asociație. Acesta se va obliga să urmărească și să coordoneze comportamentul membrilor familiei, să se asigure că contactele sexuale se desfășoară conform prevederilor constituționale, Înainte de întreținerea unui contact sexual, va trebui să treci pe la președintele de asociație, acesta să participe și să supervizeze activitatea pentru a nu dăuna spiritului național.

Și dacă tot explicăm clar în Constituție ce e bărbatul și ce e femeia, mai propun să punem și că rolul femeii este să stea în bucătărie să gătească minimum 3 ore pe zi și să facă menajul familiei. Tot președintele de asociație va consemna respectarea acestor elemente.

Poate vă îngrijorați când vă gândiți că vor fi nevoie de prea mulți președinți de asociație. E ok, ne asigură guvernul, vom angaja 100.000 de specialiști plătiți de la stat care vor plăti taxe, deci e absolut OK!

Poză de adăugat în Constituție. Părul ne-blond va fi scos în ilegalitate că nu e frumos.

13 Replies to “Lucruri de adăugat în Constituție”

 1. Daniel

  Boss, s-a votat sa se faca referendum, adica democratie, adica putearea poporului. De aceea, in data referendumului de duci frumos la sectia de votare si votezi nu. Atat. Nu te dai rotund pe net ca tu stii chestii.

  Acum, daca tot vorbim despre lucrurile serioase, si daca tot estem dastepti de ce nu scrii si tu ceva despre plata inegrala a contributiilor, chestie care afecteaza juma de milion de homo sapiens la modul in care vor trebui sa renunte la paine pentru CAS.

  Asta spre deseobire de referendumul care o sa afecteze direct cateva mii de rataciti prin parcul operei din Bucuresti.

 2. Dorin Lazăr

  Ok, hai să-ți explic ca să nu te trântești cu fundul de pământ. Nu e democrație dacă trebuie să supunem la vot dacă, de exemplu, țiganii sunt oameni. Adică, sigur, un referendum privind faptul că țiganii sunt oameni sau femeile ar trebui să aibă aceleași drepturi cu bărbații pare o idee cât de cât democratică, dar este normalitate?

  Faptul că tu ești copil și nu vezi mai departe de „imediat” nu înseamnă că toți trebuie să fim la fel.

 3. Daniel

  Uite este un gigel care a zis ca daca vrei sa ai nevoi superioare trebuie sa le satisfaci mai intai pe alea inferioare. Adica, ca sa te preocupe egalitatatea de sanse trebuie sa ai ce pune pe masa mai intai. Iar, un om rational rezolva problemele exact in ordinea asta, se uita, are ce pune pe masa? – bun, atunci hai sa vedem ce e cu dreptul minoritatilor.

  Ori pe se de ul, prin programul de convergenta recent trimis, exact asta ataca, posibilitatea romanilor de a pune ceva pe masa, iar voi, va bateti capul cu minoritatile sexuale.

  Da, cand stai la cald intr-unul dintre cele mai faine orase ale tarii te preocupa drepturile homosexualilor. Altfel te gandesti ca din Iulie trebuie sa te fofilezi cumva sa nu platesti taxele.

  Inca ceva, schimbarea constitutiei referitor la familie e o non problema, e o fumigena, e ceva de ocupat capul maselor, si voi astia progresestii si extrem de maturii, exact pe asta irositi energiile, ca doar e mai usor sa scrii chestii pe net decat sa te duci la parlamentarul de care apartii si sa ii zici ca daca continua cu programul din scoarta in scoarta ii botesti maxilarul.

  Acuma, mai citeste o data textul tau si comentariile mele si vezi, care din noi e copil.

 4. gabi

  A zis unu Krishnamurti : “Nu este un semn de sănătate să fii bine adaptat la o societate profund bolnavă.”

 5. cristina

  Eu pana la urma tot nu pricep care-i buba la minoritarii astia. Ca-s ei gretosi si ca nu-i intelegem noi (eu ma tot mir, scuzati, de ce-ar prefera unul o gaura murdara si niste sani lipsa) e una, dar ca trebuie sa decid eu daca ei au dreptul sa-si legalizeze legatura e alta. Ce mi s-ar putea intampla mie, ca stat, daca astia s-ar lua si in fata ofiterului? Care-i spilul?

 6. Marian Popa

  Spilul e ca in vreme ce acuza casatoria ca e o relicva a patriarhiei conservatoare si ca este pe duca, progresistii vor sa nu rateze si aceasta ocazie de a mai da un ghiont traditionalismului si sa o afirme ca pe un drept uman indefinit .
  Homosexualli au dreptul sa se casatoreasca ca si mine, problema noastra e ca eu vreau sa ma casatoresc cu mine sau cu mine si inca trei vecine si ei vor cu o singura persoana de acelasi sex.
  Momentan in Romania nu se poate .
  Aparent nu suntem o societate destul de liberala in viziunea progresista daca doar recunoastem casatoriile homosexuale oficiate in alte tari membre UE .

 7. Dorin Lazăr

  Daniel, tu despre ce vorbești? Îți dai seama că ești complet pe lângă subiect? Îți recomand articolul ăla al meu cu analfabetismul funcțional, că suferi de el.

 8. Marian Popa

  Noi* vrem sa redam electoratului roman increderea in abilitatea de a schimba lucrurile prin vot ( am vazut ca si tie ti se pare mica prezenta la vot la parlamentare ) si nu doar prin proteste in ultimul moment sau mai rau prin #rezist .
  Parca orice modificare a constitutiei implica si aplicarea votului de reducere a numarului de parlamentari (alt vot inutil dupa mine, ca si cel pe seama casatoriei).
  Daca acestea doua s-ar pune in practica am putea vedea in viitor schimbarea legii alegerilor pentru parlament ca topic de campanie fiindca electoratul a vazut ca votul sau conteaza.
  (Daca nu se vor implementa cele doua dupa inca un vot pentru modificare, schimbarea parlamentara ar deveni si mai imperativa.)

  Altfel o sa ramanem in continuare cu intrecere progresista intre partidele de stanga si atat. Macar liberali versus progresisti sa vedem.

  Noi = astia care apreciem democratiile constitutionale si care suntem tot mai putini

 9. Andrei

  Nu prea are sens ce ai încercat să ne comunici. Gaură murdară? Să înțeleg că ai o igienă precară?

 10. gabi

  Bănuiesc că e o întrebare “a priori” în sensul de a stabili boala înaine de a te confrunta cu ea. Nu cred că-i așa complicat cum pare, subiectivitatea conceptualizării se verifică pragmatic: lucrurile devin mult mai clare când boala e cronică. La nivel de individ în acest stadiu ești forțat să apelezi la medic.

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.