Lucruri irelevante pentru referendumul de pe 29 iulie

Mă gîndeam să fac o listă cu lucrurile irelevante pentru discuțiile referitoare la referendumul de pe 29 iulie, o listă ajutătoare pentru a ne ghida mai ușor înspre alegerea perfectă.

  • Ce a făcut Băsescu înainte de 2009. Mai exact momentul în care a fost ales președintele țării.
  • Ce a făcut altcineva decît Băsescu după 2009.

Așteptați o listă mai lungă? Și eu. Dar mi-am dat seama că în momentul în care pui lucrurile cap la cap, e mai ușor să ajungi la o concluzie simplă.

De aceea discuțiile despre ce a făcut la mineriadă sunt puerile. Discuțiile despre flotă sunt puerile. Ele puteau fi discutate în 2004, în 2009, pot fi discutate și după terminarea mandatului, cînd președintele va răspunde în fața legii pentru dosarele pe care i le va intenta justiția, dacă e cazul.

Așa că rămînem la nivel de idei cu ce? Cu Băsescu e la fel ca Ceaușescu, cu ‘a înjurat-o pe una, și asta încalcă grav Constituția’, cu ‘e urît și ghebos și asta încalcă grav Constituția’ și mai ales cu ‘a trimis o lege care încălca Constituția către Parlament, i-a fost natural refuzată și în consecință a retras-o și cu asta a încălcat grav Constituția’.

Eu cred că aia cu ‘urît și ghebos’ e cea mai dură. De aia cu greu scapi, mai ales cînd încalcă Constituția. Grav.

Pînă una alta, puteți să mă considerați al dumneavoastră basist jegos.

(sursă poză)


2 Replies to “Lucruri irelevante pentru referendumul de pe 29 iulie”

  1. Dorin Lazăr

    Nu mi se pare că sunt USL-ași. Văd că se plîng de niște chestii chiar legitime. În schimb, nu pricep ce legătură au ceea ce plîng ei acolo cu referendumul. De-asta, nu e disputa mea, nu te pot ajuta 😉

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.