M-am hotărît și eu să fiu prost

Vorba unei cărți, m-am hotărît să devin prost. Să încerc să găsesc acea parte relaxantă a vieții în care nu e necesar foarte mult efort pentru a obține un efect pozitiv – viața bună. Prea multă încordare poate cauza depresii adînci, și vrea sa mă păstrez departe de toate astea. Așa că încerc să explorez partea mai ușoară a vieții – și încerc să găsesc acele lucruri care nu necesită foarte mult efort de gîndire și care nu mă consumă foarte mult.

În ultima vreme ciripesc, sau lately I tweet, cum ar spune francezul. Nu pentru că nu aș avea ce scrie pe blog, dar am nevoie de o pauză de toate lucrurile serioase pentru o vreme. Cred că am prins prea multă seriozitate, și pauza asta o să-mi facă bine. Știu, e o pauză prelungită, și știu, poate avea efecte negative asupra blogului meu (am mai avut astfel de pauze, nu am scăzut chiar atît de rău cît s-ar crede, ceea ce mă face să cred că am cules gînduri relevante pe acest blog). Twitter-ul mi-e mai la-ndemînă să arunc gînduri scurte și link-uri interesante – și nu cred că un blog devine foarte interesant sau relevant dacă tot ce face e să arunce link-uri. Așa că păstrez twitter-ul pentru lucrurile astea. Pentru cei care nu au observat, în stînga e un link cu ‘My tweets’ – dar puteți să mă urmăriți pe twitter chiar acum pornind de la link-ul http://twitter.com/dorinlazar .

Cînd urmează pagina de facebook? Cîndva între niciodată și o eternitate – mai probabil niciodată, pentru că, recunosc, nu am timp și energie să urmăresc zeci de profile și să socializez “pă net“.

Între timp o să mă prostesc o țîră, și o să caut ceva conținut mai uman, cred că mi-a scăzut imunitatea la prostie și am nevoie urgentă de o infuzie cu prostie umană și cu viață ușoară.

Așa că… ne revedem cînd ne-om crede mai deștepți.

PS: Postarea asta a fost amînată și pusă automat aici de wordpress. Îmi place feature-ul ăsta 🙂

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.