#maimusic, Smiley și Jazzy Jo

Cum ziceam și în podcast, mi-a plăcut ce au făcut cei de la Hahaha în luna mai. În principiu, a fost un tur de forță, 31 de piese lansate într-o lună; piesele sunt acolo, nu sunt cele mai tari din univers, dar sunt piese ascultabile. Văd că au făcut și un site de prezentare pentru eveniment, dar, mai ales, au făcut un playlist cu muzica pe youtube. M-aș fi așteptat și la un playlist în Google Play Music sau Zonga, dar cred că le-am ratat eu promovarea.

Oricum, piesele sunt ok, mai de vară, așa, mai pentru relaxare. Cel mai mult de-acolo mi-au plăcut piesele lui Jazzy Jo (are două de una singură), în care dovedește că are voce, dar probabil lumea nu caută calități muzicale la cântăreții lor. Și mai remarc că sunt doi bărboși la Hahaha, și nu știu care e care că se confundă mai ceva ca două gemene îmbrăcate identic.

Oricum, despre subiectul ăsta și despre multe altele am discutat și în podcast. Pe săptămâna care vine pregătim ceva mișto, nu stric surpriza dar o să fie ceva interesant. Asta, și foarte probabil o să ajung prin București la ComicsFest, deci și acela s-ar putea să fie un subiect de discuție în podcast. Până atunci ascultați aici episodul de săptămâna asta.