Muzică de oameni vii

Știți povestea – pentru cei care nu o știți, pe scurt, ea vine în felul următor:

Newsweek a făcut o listă cu orașe americane muribunde. Oamenii din Grand Rapids nu prea au fost de acord. cam 5000 dintre ei au făcut acest videoclip, pe care vă invit să-l urmăriți:

Nu mă amăgesc că sunt cei mai buni oameni din lume. Nu sunt nici cei mai virtuoși. Nici cei mai frumoși, nici cei mai deștepți. Dar în momentul ăsta, 30 mai 2011, sunt cei mai vii din oamenii din lumea asta. Și Newsweek, declarîndu-i morți nu a făcut altceva decît să le redea viața.

M-am uitat la fețele lor. Oameni normali, oameni anormali, adolescenți cît se poate de banali. Dar au făcut ceva senzațional împreună. Au făcut ceva ce a început să circule în jurul globului. În nici 5 zile, clipul a fost văzut de 835000 de oameni – cam de vreo 6 ori cîți oameni are orașul lor. Și asta numai și numai pentru că au refuzat să moară.

Chapeau bas. Nu, nu e muzica, nu, nu e videoclipul, nu, nu este nici măcar recordul pe care spun ei că l-au făcut. Este sufletul pe care l-au pus acolo. Și pentru asta, pentru că îi văd că sunt oameni vii, jos pălăria. Și vă zic sincer, azi cred că îmi doresc mai mult ca orice să fiu ca ei. Și să trăiesc între ei.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.