N-am plecat dar m-am întors

În ciuda faptului că vă pregăteaţi de parastas, cu toate că întrebările vă chinuiau în disperare, chiar dacă vă era poftă de niscai colivă şi vin prost gratis, cu regret vă anunţ “NU, nu am murit”. Amînăm parastasul pentru vreo zece mii de ani, ce ziceţi?

În schimb, m-am întors. Sunt mai în formă, mai acid, mai ironic, mai cinic, mai rău pentru VOI… Fanii mei care nu puteţi fără existenţa mea efemeră. De aceea mă rededic vouă, cu ceva recapitulare pentru ce s-a mai întîmplat în ultima vreme.

S-a întîmplat concert Faithless la B’estival – iar Faithless, deşi cu un Maxi Jazz care la început nu-şi intrase în formă, cu o voce dogită şi pierdută cu care a stricat  vreo două cîntece, şi-a dat apoi drumul. Şi, ca de obicei, au făcut pentru mine evenimentul muzical al anului. Şi nu uitaţi, We Come One! cu un deget ridicat deasupra capului şi urlînd din toţi rărunchii.

Concert urmat de o plimbare nu neapărat de plăcere prin Herăstrău, şi precedat de întîlnirea unui brazilian incredibil de cumunicativ pe care Ralu pusese urechea încă cu zece minute înainte.

A urmat apoi muncă (NU) şi un weekend în care am învăţat să-i apreciez pe-ai mei părinţi de zece ori mai tare. Detaliile nu se comentează, noi să fim sănătoşi.

Apoi, zbenghea în capul meu. Spiritul de observaţie mi-a dat de înţeles că nu posed laptop, şi că această greşeală trebuie îndreptată. Mă uitam cu jind pînă şi la domnul Leptop, Valentin Stan, analistul politic care dă în oricine pentru o invitaţie la televiziune şi-un prînz moka., doar în Băsescu şi guvern dă gratis (nu că m-ar deranja).  Aşadar, problema mea existenţială cuprindea faptul că nu posed laptop, şi că deci nu mă pot manifesta în acele moduri tembele în care se manifestă oamenii cu laptop. Dar, această problemă s-a rectificat. Look at this baby. Ain’t she beautiful? Caut nume potrivit pentru ea, dar încă nu i-am găsit. Avem nume provizoriu, dar ne trebuie ceva pe termen lung. Mai multe detalii la botez.

Fiţi pe vază. M-am întors!


2 Replies to “N-am plecat dar m-am întors”

  1. ionuca

    Wo-ho!!!! Welcome back, dude! 🙂

    Chiar ca e misto laptopul ala… Imi pare ca nu pot sa te ajut cu numele… if it’s not mine, I can’t name it 🙂 [pe al meu il cheama John – what a common name! 😀 ]

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.