NaNoWriMo part 1

Ok, aici se încheie partea 1, şi NaNoWriMo pentru mine. Nu am de gînd să dau prea multe explicaţii, cert este că nu mai am de gînd să mă bat cu numărul de cuvinte, şi cu kilogramele.

Am să mă lupt, în schimb, cu capitolele. Şi cu zilele rămase din luna noiembrie, pentru că obiectivul (să termin cartea în noiembrie) rămîne.

Iată ce o să fac. O să pun cît am scris pînă acum într-un document pe care o să-l numesc NaNoWriMo partea I care conţine primele nouă capitole (cît am scris pînă acum). Voi începe azi capitolul 10.

În total am planificat 26 de capitole, deci nu trebuie să îmi reamintiţi că sunt MULT în urmă. Da, sunt mult în urmă, mă bazez însă pe faptul că ultimele 6 capitole sunt cel mai uşor de scris, pentru că am deja toate personajele, şi toate acţiunile, şi trebuie doar să le închid.

Nu caut scuze pentru faptul că sunt atît de mult în urmă. Aş fi putut să o fac, dar sunt conştient că nu sunt complet lucid zilele astea. Sunt extrem de iritabil, si probabil faptul că sunt atît de mult în urmă are asupra mea o influenţă prea mare. Plus ce se întîmplă la muncă, independent de voinţa mea, şi iată rezultatul.

Pînă una alta, prima parte nu e rea. A doua parte însă va porni într-un ton total diferit, pentru că nu cred că mai pot duce personajele acelea cu starea asta de spirit.

Pînă una alta, concluzia e că prima parte e gata (sau aproape gata, mai trebuie pus un ochi critic pe ea, şi făcute corecturi minore, iar a doua parte începe azi.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.