Newsflash ++

Pentru că sunt plictisit, n-am ce face, nu am inspiraţie şi nici nu vreau să scriu nimic azi, fac o scurtă recapitulare la ce se mai întîmplă în ultima vreme pe la mine.

 • Firefox e dus cu capul. SHIFT-CTRL-Z în loc să facă un amărît de undo a făcut ce ştiu mai bine aplicaţiile GTK-based, şi anume să-ţi dea peste cap absolut tot ce aveai în minte despre calculatorul tău.
 • Şi acum că nervii mi-au trecut, un anunţ scurt: CTRL-Z nu face ce credeţi în Firefox.
 • Şi acum, fiindcă nervii chiar mi-au trecut, să revin la oile mele.
 • Oaia numărul 1: Spre uimirea oamenilor de ştiinţa din peste 165 de ţări (de unde le-o fi strîns atîtea nu ştiu) posesiunea unui laptop nu te face mai fericit, dar în mod sigur îţi permite să scrii în cele mai neobişnuit locuri – tulburînd liniştea zgomotoasă a pensionarilor de sub Tîmpa cu acorduri de Billie Holiday.
 • Oaia 2: Numele nu a fost găsit pentru laptop, încă se mai caută. Şi nu, Mimi nu e nume.
 • Oaia 3: E cald afară. Prea cald. Lasă, la anul poate o să ne doară în bască şi pe noi.
 • Oaia 4: S-a terminat concursul Kult, şi Marian a anunţat că am primit două note de doi şi-un 1 – probabil răzbunări pentru comentariile acide şi le cred eu juste făcute unor texte INCREDIBIL de proaste. Iar textul meu nu a fost chiar aşa de rău, dar nici prea bun. A venit după o pauză prea mare în care nu am mai scris nimic. Iar pauza se simte. O să postez textul aici, şi comentariile (ne)sincere le aştept la povestioară.
 • Oaia 4.5: Aaaaa, am uitat să vă zic – textul meu s-a clasat al treilea. De jos în sus. No comment.
 • Oaia 5: Se-nsoară fratele meu. Nu îmi plac manifestările tribale, dar va trebui să îmi asum un rol important în această nuntă. Rolul de a fi prezent. Un rol care nu mă caracterizează – nu la astfel de manifestări.
 • Oaia 6: Meeeheeeeheeee
 • Oaia 007: Laolaltă cu aceste călduri m-am topit şi eu, şi nu mai am chef de multe chestii. Pur şi simplu, Dorin pe căldură revine într-o stare vegetativă naturală. E momentul cel mai bun în care să readuc problema: “de ce nu pot, dom’le, să mă hrănesc prin fotosinteză?”
 • Oaia 8: Mioriţă laie, laie bucălaie…
 • Oaia 9: Am scris. Textul nou se numeşte… dar nu vă zic cum se numeşte că vă zic degeaba – dar promit că-l pun aici în secunda doi după ce e postat pe Kult. Mi se pare un text mult prea important. Un fel de ‘se poate’.
 • Fără număr: S-ar putea să mă întorc să predau la facultate. Între timp m-am înscris la masterul de ‘algoritmică şi produse software’ – da, şi e mai mult ca sigur aşa infect precum sună. Nu mai sunt ACUM atît de sigur că vreau să-mi complic existenţa cu masterul ăsta, dar dacă am intrat în horă, joc. Mai ales că am un plan alternativ pe zece ani din care 4 o să fie master + doctorat şi restul de 6 ospiciu. Oricum, evaluîndu-mi şansele să ajung faimos, bogat, invitat permanent la televiziuni şi cu o sinecură ce mi-ar permite să scriu din pasiune ceea ce vreau eu să scriu am realizat că şansele cresc pe măsura materiei fecale reutilizate pentru hrănire, şi cum încă nu sunt dispus să mănînc atîta cît mi se oferă, voi rămîne un modest om cu coloana vertebrală intactă şi buzunarul gol.
 • Urmează un set de bloguri distanţate în timp, dar generoase ca idei. Primul e despre ‘cum să faci sex cînd eşti virgin, şi prea bine educat’, aka The Bulă Guide To Seamless Sex and Physical Enjoyments. Al doilea va fi cu scuzele de rigoare celor care chiar vor încerca metodele propuse. Iar al treilea va fi un tratat comprehensiv despre implicaţiile teoriei string-urilor din mecanica cuantică în mecanica fluidelor.

Gata cu oile, că m-am plictisit. Noapte bună

PS: Ah, dacă vreţi un post de radio fain, vă recomand sky.fm – postul de chitară clasică & flamenco

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.