Nii la ei ce m-au ghicit

Ar putea să vină ca o surpriză pentru toţi cei care citesc ceea ce scriu eu, dar după un chestionar format din 5(cinci) întrebări foarte inteligente şi-au dat seama cam ce-aş putea scrie eu:


You Should Be a Science Fiction Writer

Your ideas are very strange, and people often wonder what planet you’re from.
And while you may have some problems being “normal,” you’ll have no problems writing sci-fi.
Whether it’s epic films, important novels, or vivid comics…
Your own little universe could leave an important mark on the world!

What Type of Writer Should You Be?

Don’t take this test… it’s a fake, I tell you… Mai bine fac eu un chestionar în care pun întrebarea: “ce fel de scriitor crezi că eşti” şi îţi răspund după: “Tu crezi că eşti un scriitor de….” etc. etc. etc.


18 Replies to “Nii la ei ce m-au ghicit”

 1. vio

  phii da adica tu crezi in intrebari si raspunsuri?:)
  ca io in ziua de azi nici macar de ce tensiune am nu mai sint sigura. daca zic 9 cu 11 (sau invers, ca am uitat), se trezeste neamtu sa intrebe ce e aia 9 cu 11, pe ce scala? ca apoi sa aiba o revelatie, aaa poate vrei sa zici 90 cu 110!

  dar nu stiu daca e relevant, e doar relativ:P, in plus, io ar trebui sa fiu scriitoare de succes de romane de amor care plac la dame din cite-am inteles. sandra brown, priper tu dai!

 2. Roxa

  Eu cica-s joke writer, ca gasesc ceva amuzant in fiecare situatie… nimic mai adevarat. Deci zic ca or fi adevarate minunile astea. Ce, vrei sa zici ca you don`t have some problems being normal ? :))

 3. dorinlazar

  Relativitatea, relativitatea ne omoară. Vio: şi, cum e, le seduci pe bietele dame manipulate de cuvintele tale împletite în jurul zulufilor lor aurii? Îţi scriu damele înapoi: “ştii, dacă ai fi fost bărbat aşa te-aş fi iubit…”? 😛 Dacă nu se întîmplă asta, chestionarul minte… şi minteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  Roxa: amuse me :)) Evident că am probleme să mă adaptez şi să ‘fiu normal’ – dar a fi normal în ziua de azi cere un efort titanic, o voinţă de fier şi o incapacitate crasă de a te mai integra în masele de rebeli ce ne întunecă zilele astea orizonturile înguste (îngustate de poluare)

 4. dorinlazar

  Şi evident am şi un mobil. Dar pe fix mă găseşti numai cînd sunt acasă, şi de cele mai multe ori nu răspund la el pentru că mă enervează cum se aude cînd sună :))

 5. vio

  dat fiind ca nu-mi amintesc sa mai fi intrat pe blogul asta inainte de ziua de azi (??!) si vazind in postul asta cu cita indirjire te ridici impotriva testului si mai ales a rezultatului care ti-a iesit si citind si ultimul post (cu hermiona copiruaitata), ma gindesc ca phiii cit e de adevarat testul!!!!

  (1. n-am idee daca toate textele din blog sau macar inca unul e cu actiune in viitor (ca sa definesc de-a dreptul vag:P SF-ul;
  2. n-am nici o vina daca adevarat are sau n-are grade de comparatie, nu mai sint la curent!)

  raspunsul pentru mai devreme e:
  minte-maaaa!

 6. dorinlazar

  @eirescu: weeeeeee, păi de ce nu? Cine ştie? cine ştie? 😛
  @vio: întrebările duc într-o direcţie ATÎT de evidentă încît e un fel de: “Scrii a) SF b)Fantasy c) Ficţiune” – la sfîrşitul căruia: “Eşti un scriitor de ficţiune!!!”. Întrebările ar trebui să aibă un oarecare grad de subtilitate 😛
  Oricum, dacă ai mai fi intrat pe blogul meu nu ai fi uitat, pentru că (şi o spun cu toată modestia) este cel mai tare blog din cîte există

 7. vio

  da, da’ daca scrii mult mult sf, m-ai pierdut:))

  ce-am citit azi mi-a placut (am inceput cu top10 la care m-am hlizit:P)

 8. Raul

  De ce faci toate tâmpeniile astea de chestionare? Parc-ai dat în mintea adolescenţilor. Zău…

  Mâine poimâine o să scrii de zodiace.

  Semnat: “I am Strength … of course!”

 9. dorinlazar

  Ah, nu scriu zodiace, ci le consult!!!
  nu înţelegi, Raul, fenomenul! De exemplu, era vineri, şi zodiacul m-a ghicit: “Te pregăteşti pentru sfîrşitul de săptămînă”… Oricît de circumspect ai fi, trebuie să recunoşti că e ceva acolo… ceva adînc :)) (NOT!)

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.