Nimic despre Charlie Hebdo

În timp ce toată lumea a devenit expertă în umor, islamism, extremism, jihad sau creștinism după atacul de la Hebdo, eu mi-am petrecut seara privind la câteva review-uri de jocuri din seria Zero Punctuation, și m-am luptat cu frigul de-afară.

De câteva zile am dat mai încet volumul la tot ce înseamnă știri. Tab-ul cu Facebook e mai mult închis decât deschis, și am mai mult timp să mă uit, de exemplu, peste cursul de Haskell de pe edX. Nu prea îmi pasă de ceea ce s-a întâmplat în Franța; nu îmi pasă nici că Iohannis arată că are de gând să intervină mult mai tare și mai direct în justiție decât a făcut-o mult-blamatul TB.  E mai important pentru mine că am o scrisoare pe care vreau să o scriu unei prietene și nu îmi găsesc energia de a o scrie, că îmi place cartea pe care o citesc acum și că am nevoie de un fotoliu mai confortabil.

Sigur, o să zică lumea că bravez, că fac pe dezinteresatul. Nu, nu sunt dezinteresat. Știu ce s-a întâmplat, și mă miră că a durat atât de mult să se întâmple. Cine mi-a citit blogul știe și care e părerea mea despre problema în cauză; o exprimă alții mai bine ca mine. Dar la un moment dat pur și simplu nu vrei să te mai bagi și în chestia asta. Comentează lumea destul în jurul meu, toată lumea a devenit, cum ziceam, expertă în toate subiectele de mai sus. Iar eu, cu umilă părere de rău, nu sunt.

În schimb, mă gândesc să încep diverse proiecte, unele legate de blogul acesta, altele nu. Îmi dau seama că am cel puțin trei proiecte secundare pe lângă cele două (ce zic, trei) proiecte principale pe care aș dori să mă concentrez.

Vă dați seama ce frig a fost azi noapte?

(Dar ce zic, sunt vreo cinci proiecte secundare. Hai, luați o pisicuță)

Wanna_see_my_Pussy
sursa

 

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.