Noile produse de la Apple

REVOLUȚIONÁR, -Ă, revoluționari, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Calitate a produselor Apple, încă dinainte de a fi produse. ♦ Fig. Care produce o transformare radicală într-un anumit domeniu; înnoitor, transformator. Din fr. révolutionnaire.

Cred că trăim într-o eră de progres și civilizație în care există un centru de inovație unic în lume. Apple face niște salturi tehnologice extraordinare, iar întreg universul îi urmează. Într-adevăr, pare foarte trist că doar Apple sunt singurii care ne împing universul ăsta mai departe, dar realitatea e că trebuie să fim mulțumiți că există ei – altfel nici acum nu am fi avut telefoane dreptunghiulare ușor rotunjite.

Un singur lucru poate descrie ce a reușit Apple în prezentarea de aseară. Revoluționar e cuvântul respectiv, și cred că niciun produs nu poate purta mai bine această etichetă decât produsele lansate de Apple ieri. Noul iPhone e complet schimbat, fiecare componentă a fost aleasă cu atenție și cea mai bună face acum parte din noul iPhone care, de bună seamă, nu e prea mare, ci fix atât de mare cât un om obiectiv ar putea spune că îi trebuie să fie un telefon.

Și, să fim serioși, cine mai are feature-urile pe care le are noul iPhone? Nimeni! Oricum, Apple are un istoric în a aduce cu curaj toate chestiile senzaționale prima oară, înaintea concurenței. Nu contează că e făcut de niște sclavi chinezi la prețuri de nimic, pentru a justifica costul Apple freacă acum fiecare terminal între coapsele unei virgine tailandeze și îl ține vreme de 12 ore în atmosferă cu caviar și șampanie. Noile terminale de la Apple sunt revoluționare.

Abia aștept să mă amuz văzând cum concurența îi copie. Deja am văzut terminalele de la HTC sau Motorola de acum doi ani care făceau același lucru, da’ să fim serioși, la noul iPhone eu am chibițeria asta nouă pe care nu a făcut-o nimeni până acum și pe care nici eu nu o să o folosesc, dar e o dovadă că e revoluționar. De fapt, până acum toată lumea a fost amator, Apple sunt adevărații profesioniști care știu cum se face treaba cu adevărat!

Iar în materie de software: echilibru desăvârșit. Ca de obicei, inovația Apple aduce exact lucrurile care lipseau până acum, fără nimic mai mult. Îmi e un pic teamă: oare nu cumva Apple a făcut sistemul de operare perfect? În mod sigur, voi descărca upgrade-ul pentru toate telefoanele mele!

Nimic nu îmi poate opri entuziasmul, nici măcar doctorii care insistă să-mi facă o trepanație. Abia aștept să dea drumul la noile modele, mă pun încă de acum la coadă pentru că nu am viață socială și nici măcar creier care să mă oprească din a fi cretin. Universul e acum complet, Apple a scos noul iPad pe care îl vreau vreau vreau! CLAR! și noul iPhone și încă ceva produse fără de care nici nu știu cum am putut să trăiesc până acum!

Revoluționar!
Revoluționar!

Vedeți? Se poate și fără să ai habar de ce produse noi a lansat Apple. Și hai sictir, nimănui nu-i pasă. Era smartphone-ului și a smart-gadgets s-a terminat.


5 Replies to “Noile produse de la Apple”

 1. Z3Ro

  Bai, complet relevant pentru articolu’ tau, stii ca pe wikipedia in romana Large Hadron Collider e tradus ca Mare Accelerator de Hadroni? In fiecare zi inveti ceva nou…

 2. Mircea

  am observat un pattern: majoritatea tinerilor care ameninta mereu ca pleaca la job-uri mai “bine” platite sunt posesori de aifon. eventual si de masini care se asorteaza.
  si se plang ca nu au bani de mancare, chirie si altele.
  personal inca nu am vazut un om echilibrat care sa fie fan Apple.
  mark my words: IT-ul o sa sucombe de propria-i mana.

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.