NOU! Am aflat ce cîntă Blaxy Girls!

Weeeeeeeeeeeeeee

Oameni buni, noutate. Am aflat care e versul minune pe care nu-l înţelegeam nici să mă baţi cu leuca. Iată, Blaxy aka Black Sea Girls au viersat într-un fel extraordinar în strămoşeasca limbă engleză. Astfel adică:

If you wanna lie to me
You must change the file

Pentru cei care cred că nu are sens, ei bine, are. În mintea lui Costi Ioniţă. You must change the file înseamnă, în realitate: “Trebuie să schimbi foaia”.

Pentru liniştea lui Costiţă, îl anunţăm că foaie (de hîrtie) se traduce ca “sheet”. Sau “shit” că tot vorbim de o creaţie Costi Ioniţă.

Ca să spălăm ruşinea, şi pentru toţi maneliştii care acum sunt fani Blacsii ghiorls, poate li se mai ridică un pic Iq-ul, o piesă într-un total alt registru:


10 Replies to “NOU! Am aflat ce cîntă Blaxy Girls!”

 1. Ovidiu C.

  E clar că nu e vorba de pasiune, ci de bani. Şi chiar mă întreb, câţi bani or face „artistele” astea. Că albume nu cred că o să cumpere cineva. Poate o să le mai angajeze cineva să facă un playback la deschiderea unui supermarket dintr-un oraş de zece mii de locuitori, sau or să mai apară pe la TV să deschidă gura de două ori şi să zică trei prostii (nu că aş şti ceva despre cât sunt ele de inteligente, dar din moment ce s-au băgat în asta…).

 2. dorinlazar

  O să fie doar modiste pentru noua generaţie. Cam ăsta ar putea fi singurul lor rol. Şi avem mereu nevoie de vedete – masele au nevoie de fîţe care să se piţipongească prin faţa lor.
  Cei de la Cosmote au sesizat lucrul ăsta. Au făcut o reclamă cu emoizi, chiar dacă fac mişto de ei. De-acum încolo emoidele astea o să fie folosite ca imagine pentru ‘the new wave’. Ceea ce e fantastic de rău – gîndeşte-te, o generaţie întreagă, condusă de creaţia lui Costi Ioniţă. Parcă e repetir pentru anii ’90 – Femeeeeeeeeeeeeeei şi băuturăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă

 3. dorinlazar

  :)) Foarte tare! 😛 Mă gîndeam eu că Costi Ioniţă nu poate să nu copieze piese din afară. Ştie că el nu poate să CREEZE, deci face şi el ce poate. 🙂

 4. elena

  Era singura melodie de la ele care imi placea si mie… Si acum inteleg de ce si ma bucur (oarecum) ca nu sunt “fanul” unei creatii a la Costi :)) Deja incepusem sa ma simt prost :))

 5. dorinlazar

  😛 Cu alte cuvinte, nu-i bai că-ţi place, că oricum nu e a lor :))
  Eu am avut o experienţă aproape mistică zilele astea, în care am auzit piesa blaxistă pe tren la unul care stătea lîngă mine şi o punea în heavy rotation. Nu înţeleg cum oamenilor nu li se face ruşine cînd aud fraza ‘you must change the file’. Mie îmi crapă obrazul la fiecare intonare pe care o aud.
  (şi damn, m-am săturat de ringtone-ul blaxy girls :)) )

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.