Nu am timp

  Să vă fie clar, nu am timp.

De nimic.

Aşa că şi blog-entry-ul ăsta e despre exact acest lucru, în speranţa că se va înţelege. Deşi nu fac nimic toată ziua (aşa cum văd eu lucrurile) nu am timp de nimic.

Am reuşit să mai pun cîteva capitole pe hîrtie. Văd că scriu un pic mai ‘desfăcut’, un pic mai pe larg, faţă de capitolele mignone din prima parte. Este bine, e bine nu pentru că scriu mult, ci pentru că scriu mai uşor.

Noile responsabilităţi de la muncă m-au dat suficient de tare peste cap încît să nu mai ştiu ce se întîmplă cu mine, aşa e cînd înhami boul la jugul proaspăt vopsit (nu căutaţi asta în cartea de proverbe, e proaspăt inventată). De luni pînă miercuri o să fiu în Bucureşti la un training de PiEm (PM pentru scorţoşi). E o chestie bună, sper, mai ales că pentru o perioadă o să ia păianjenii din capul meu.

Ah, şi partea bună e că la o astfel de deplasare o să am vreme sa citesc! Hooray! pentru că acasă nu mai apuc să citesc deloc (am reading list-ul înfiorător de lung, şi de fiecare dată am altceva de făcut). Nu mă plîng, prioritatea numărul unu e să scriu, şi o fac cu mare plăcere. ‘Mi-am dat drumul’ – sunt mai concentrat ca niciodată şi de data asta trebuie să iasă. I-am dat lui Michael să vadă prima parte, deşi nu sunt mulţumit de ea (mai trebuie un pic scris pe-acolo), dar nu-mi strică deloc o părere din afară.

Şi uh. Am găsit înlocuitori de elfi. Se vor numi Aleri. Iar orcii se vor numi Gruni. În prima zi în care nu o să mă simt suficient de confortabil să scriu o să trec să fac modificările. De ce modificări? Pentru că mi-aş dori să spun că cititorii mei sunt mai inteligenţi ca ai lor, dar nu sunt – elfi+orci+Tolkien = love. Şi pentru că eu nu sunt rip-off după Tolkien (cei care chiar m-au citit îşi dau seama de asta) şi pentru că cei ce citesc nu pot face abstracţie de filmul destul de prost (dar fain ca grafică) al lui Peter Jackson, singurul lucru care îmi rămîne e să schimb denumirile. Cedez eu înainte să explic pentru a cincisprezecea oară că nu, nu copiez după Tolkien.

Nu am timp să vă scriu despre cît de bine mi-a priit vacanţa asta. Oricum, unele lucruri nu se pot spune, dar cert e că am avut o vacanţă excelentă, ceea ce vă doresc şi vouă.

La mulţi ani, să creşteţi mari şi voinici. Cu toţii.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.