Nu doar la noi se întîmplă mizerii

În Statele Unite, de exemplu, socialistul de serviciu (tov. Obama) a dat o lege frumoasă: SUA nu va mai expulza tinerii imigranți ilegali.

Pentru cei care nu cunosc, SUA e anul acesta în campania electorală, și pentru cei care nu e evident, minoritățile votează Obama mai ales pentru că promulgă legi fără pic de sens.

Fun fact of the day: Ku Klux Klan era aripa militantă a partidului democrat.


26 Replies to “Nu doar la noi se întîmplă mizerii”

 1. Diana

  King Obama tocmai a comis political suicide. De obicei independentii sunt cei care hotarasc rezultatul alegerilor! Si dacă erau nehotarati pana acuma, cred ca tocmai s-au hotărât. Intr-adevăr, imigratia ilegală este o mare problema in SUA. Dar exista legi care trebuie respectate, si orice “backdoor amnesty” de genul asta, este o încălcarea a legii! Mai ales ca NoBama a mers printr-un ordin executiv, fără aprobarea Congressului american. Oricum, asta este doar un gest politic. Dacă acum vreo 2 saptamâni, O’Bama anunța ca este de acord cu căsătoria dintre gays(are nevoie de banii celor de la Hollywood), acum he’s catering to hispanics! Cika următoarea mișcare va fi sa legalizeze marijuana. King Obama este disperat, știe ca va pierde alegerile!
  Oricum cred ca “legea” sau ce o fi, va ajunge la curtea suprema! Pentru orașele cu o populație hispanica ilegala mare (gen Los Angeles), unde deja este greu sa-ți gasesti un job dacă nu vorbești Spanish, va fi o problema: pentru tinerii deja in dificultate sa-si găsească un job, se vor mai adaugă încă câteva sute de mii de Jobs seekers.
  Pe de o alta parte, KKK teamed up with ACLU! Acum așteptăm sa vedem ce a decis Curtea Suprema in legătura cu “Obama care” si Arizona Immigration Law! 😀

 2. Dorin Lazăr

  Sunt curios. Sper să fie așa cum zici tu, dar nu știi niciodată. Sper ca publicul american să înțeleagă ce face Obie și să dea votul în consecință. Dar nu mai am încredere în umanitate.

 3. Diana

  Let’s Have a bet then! 🙂
  Uita-te la sondajele din ultimul timp! O’Bama sta mai rău decât a stat chiar si Jimmy Carter lol
  Dacă in 2008 am văzut o grămadă de stickere cu Obama/Biden pe mașini, acuma cred ca am văzut doar cateva(5 maybe?). Si vorbim de LA, raiul democratilor! Ai văzut ce s-a întâmplat in Winscon recall elections? Nu cred ca Obamba mai are cum sa câștige alegerile, sincer!

 4. __Vali

  @Dorin: Eu inca mai am incredere in umanitate, situatia e mult mai complexa; IMO, “democratii din SUA” != “stinga din Romania” 😉

  @Diana: I hold you bet, you name the amount. We should get back here in fall (si da, am votat si cu Obama, si pentru legalizarea marijuanei, si chiar si pentru legalizarea casatoriilor intre gays).

 5. dezGusty

  Nu prea imi dau seama unde e problema. Se refera in primul rand doar la cei care au avut sub 16 ani cand au ajuns in tara, fara aiba cazier si care sunt in sistemul scolar (sau au diploma de liceu), sau sunt in armata (cea americana, nu mexicana).
  E doar proiect, slabe sanse sa treaca de congres.
  Obama poate justifica asta albilor prin faptul ca raman in tara doar cei care nu fac probleme. Iar cei latino vor vota oricum cu el, pt. ca nu e republican. Problema lui e ca o sa puna Fox tunurile pe el si o sa piarda mai multe voturi intr-o parte decat castiga in cealalta.

  Fun-question-of-the-day: cate generatii au trecut de atunci si cum se mai potriveste cu imaginea de azi a partidului?

 6. Dorin Lazăr

  E doar un exemplu de mită electorală, aplicată la altă scară. Și din cîte am înțeles, nu va fi trecut prin Congres, e o directivă, ‘effective immediately’ și are ca efect că hispanicii care au vîrsta de vot nu vor mai fi expulzați vreme de 2 ani. Hmmm, how convenient. 🙂
  De ce nu a luat hotărîrea asta în 2010? în 2009? Situația era identică și atunci. E evident o mișcare pentru pregătirea alegerilor.
  Fun-answer: Maxim o generație. Cei care erau tineri în KKK sunt acum bătrîni în partidul Democrat. 😀 Da, nu corespunde cu imaginea partidului. Decît puțin. Partidul Democrat crede cu tărie că negrii în America nu sunt în stare să meargă la școală, să obțină un job decent prin muncă cinstită, și de aceea trebuie ocrotiți. Nu mi se pare o diferență de esență: foștii proprietari își ocrotesc fostele proprietăți, la modul cinic vorbind.

 7. dezGusty

  Ar fi mita electorala daca chiar ar fi aplicata. Pana atunci, e doar praf in ochi, precum inchiderea Guantanamo Bay.
  Legat de fun answer… e penibil. Atat de penibil incat ai zice ca e dintr-un anunt electoral din ala tipic apocaliptic, in cazul asta sprijinit de republicani. Mai ramanea sa pui la final “My name is Dorin Lazar and I approve this message”. Nu ma intelege gresit, la fel de penibile sunt si cele facute de democrati.

 8. Dorin Lazăr

  Gusty, e ‘effective immediately’. Nu va fi trecută prin congres legea.
  Well, what can I say? Avînd în vedere că eu am scris mesajul, I approve it.

 9. Diana

  Dorin: am multi prieteni negri, care nu gândesc așa. Chiar discutam cu unul ieri, si este mult mai pornit împotriva lui Obama decât alții! Obama a câștigat in 2008 prin voturile albilor independenti! Acum va pierde tot prin acele voturi! Fără cetățenia americană, teoretic nu poți sa votezi! Zic teoretic, pentru ca la unele alegeri au votat si morții si ilegalii lol
  “Facts” about The “Democratic” Party:
  http://realdemocrathistory.wordpress.com/category/kkk/
  Dezgusty: eu nu am auzit de ilegali in armata americană. Din câte știu eu, trebuie sa fii legal pentru a te putea inrola. Ideea este ca multi din ilegali merg la școala, fără sa plătească un Cent. Plus ca școlile sunt așa de aglomerate, încât exista liste de așteptare pentru cursuri! Acum cateva zile cand am vrut sa mă înscriu la cursurile pentru majorul meu din fall, cika toate erau full. Probabil ca o sa trebuiasca sa crash cateva! Ca platitor de taxe, mă deranjează ca banii mei merg la ilegali. Clasele pentru adulti( cei de vârsta mamei mele), s-au sistat aproape cu totul ca nu sunt bani. Dar ilegalii primesc food stamps, medical, housing, u name it! California este in colaps financiar, dar mergem înainte cu Sanctuary-cities. O lume nebuna-nebuna!
  _Vali: I was thinking more like a beer-pong style bet lol. Eu nu am votat pentru Obama, si nici pentru legalizarea potului. Dar am votat pentru căsătoriile dintre gay.
  So beer for my horses? :)))))

 10. Diana

  But water does not hydrate in Europe! I hope whiskey can reduce the risk of dehydration,’cause that’s next thing on my list :))))

 11. Diana

  Haha…daca incepi de luni cu testatul, vei avea o saptamana…buna! Lol Keep up The good work!
  Imi amintesc ultimate ” testare” Mai agresiva: in ziua cand site-ul USCIS m-a anunțat ca mi-a fost aprobat Green Cardul! Era intr-o zi de marți, Februarie, si seara, prietenii mei mai apropiați, vreo 5 la număr, erau pe terasa mea impartind shots de tequila! A promise is a promise! A fost o săptămâna “grea” după , dar poate cea mai faina de pana acum.

 12. Axonn Echysttas

  Aruncati cu totii cu c***t in Obama. Dar s-a gandit cineva la Romney cu adevarat? Vi se pare asa fascinant tipul? Eu am urmarit Primaries din SUA si am citit cate ceva despre indivizii pe care i-au inaintat Republicanii. Sincer, cred ca o sa va doriti sa il aveti inapoi pe Obama…

 13. dezGusty

  @Axonn: eu unul nu arunc cu rahat in Obama. Dar e un politician. Asemenea tuturor politicienilor e mai mult ca sigur patat.
  Mie mi se pare ca ar reprezenta raul cel mai mic pt. americani. Dar parerea mea, precum si a lui Dorin nu conteaza. Pt. ca nu locuim in State. Ne dam doar cu parerea.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.