Nu pot să tac

Și nu o să mai tac. Am încercat. Vă jur că am încercat. Pur și simplu nu pot să plec capul ca o gîscă, să zic “ăsta e destinul nostru”, să-mi plîng de milă și să mă mint.

Nu pot să tac. Revin. Redeschid blogul, cu postările vechi. Și nu, nu mai tac.

19 Replies to “Nu pot să tac”

 1. Nu știu de ce eram atît de naiv cît să cred că o să pot să tac. Am reușit să mă țin de promisiune vreme de 23 de zile. E destul? 🙂

 2. O spui de parca ar fi ceva rau sau un viciu “I managed to stay sober for 23 days” :).

  Bine ai revenit 😀

 3. Știu prea mulți oameni care nu o să fie foarte fericiți de decizia luată de mine. Din categoria: “pentru că noi suntem doi și ți-am zis că te-ai îmbătat, e cazul să dormi”. 🙂
  Glad to be back.

 4. Și comentariul tău m-a influențat, și nu numai al tău. Mi-am dat seama că unele lucruri vor rămîne nespuse, pentru că simt că le gîndesc doar eu.
  If I’m wrong so be it. If I am right, so be it. 🙂
  Și apreciez mai ales opiniile contrare. Dacă pot, contraargumentez (ceea ce o să și fac). Dacă nu, tac, pînă pot să-mi explic mie însumi ce se întîmplă.

 5. As vrea sa spun ca imi pare rau, dar nu imi pare pentru ca te-a adus la scris iar pe aceste subiecte. Imi pare rau daca te-am jignit, si daca da, atunci: Imi cer scuze!

  Logica comentariulu meu: ti-ai exprimat clar parerea pe tema si aduci in discutii subiectele de intoxicare (dpmdv) ale partii alese de tine. Din pacate, pentru mine, acele subiecte sunt asa de simple ca nici nu ma mai obosesc in a incerca sa arat ca sunt probleme mult mai mari de discutat. Dar aici e un caz special.

  * s-a schimbat legea referndului, deci atac la democratie: s-a revenit la situatia acum cativa ani. Totusi sistemul medical din Romania este la pamant
  * avocatul poporului, deci atact la justitie: a actionat inafara dreptului acordat de constitutie. Totusi educatia din Romania este unde este.
  * este posibil sa fie demisi Kovesi si Morar: vor sa-si salveze acolitii. Cine raspunde pentru inforamtiile iesite din dosare in curs ce nu au ajuns inca in instante?

  In emisiunea de aseara s-au aratat adevarate probleme. Nu stiu daca astia noi or sa repare ceva, dar e clar ca cei de au fost au stricat. Intelegi argumentul meu?

  M-as simti onorat sa imi contraargumentezi.

 6. Nu cred că m-am simțit ofensat de ceea ce zici, și am considerat tot timpul că am de-a face cu un partener de discuții rațional.
  Voi contraargumenta, dar evident, pentru asta va trebui să re-urmăresc emisiunea, și voi explica și punctele mele de vedere. Dar în zilele care urmează va apărea și replica mea, suficient de larg formulată.

 7. Oops. Se pare ca e bine sa citesc invers, incepand cu postarile recente, nu in ordine cronologica 😀 Si tocmai ma gandeam in sinea mea ” nu cred ca se va putea abtine prea mult ” 🙂 Asta pentru ca nu-mi pari a fi genul pe care sa il lase rece ceea ce se intampla in jur. Eu zic sa spui ce ai de spus mereu, fara sa te gandesti la futilitatea anumitor lucruri, a urmarilor sau neurmarilor. Daca nu pentru altceva, pentru tine, pur si simplu. Poti sa faci si blog tehnologic in paralel, ca nu se supara nimeni 🙂
  That’s my two cents.. 🙂

 8. Mai mult ca sigur că va exista un blog tehnologic, dar nu o să mă autocenzurez. E o lecție învățată după 23 de zile de tăcere 🙂

Comments are closed.