O nouă rețea socială: Google Plus

Tocmai m-am înscris și eu în noua rețea socială, Google+. Cum spunea cineva, pe twitter nu mai pun nimic, pe facebook pun prea multe prostii, și poate, undeva, Google+ o să mă lase să postez chestii cu care sunt confortabil.

Ce are în plus? Semnul +, și proimsiunea că nu o să fii aglomerat cu o tonă de spam așa cum se întîmplă cu facebook. + îți organizează contactele pe cercuri, și probabil (deși nu-mi dau seama încă) o să fie mai ușor să trimiți conținut ‘specializat’. Pozele care te-au surprins la beție cu fetele semi-dezbrăcate le păstrezi pentru cei cu care ai băut la cheful respectiv, iar pentru colegii de la Colegiul de Teologie lași vizibil doar poza cu icoana agățată de retrovizoare de pe drumul pînă la cabană.

Are sens, să vedem acum cît de organizați sunt, de fapt oamenii, cît succes va avea (că buzz și orkut au cam dat chix); dovadă că popularitatea Google nu ajută foarte mult în privința asta.

Pentru cei care vreți să mă adăugați pe Google+, eu sunt dorin punct lazar la gmail, deci adăugați-mă cu incredere 🙂 Dacă știți cum. Că încă nu m-am prins cum funcționează 🙂


5 Replies to “O nouă rețea socială: Google Plus”

  1. Filip

    Mersi frumos! Încă n-a venit nimic, dar aştept cu nerăbdare să facă drumul între servere 🙂

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.