O pauză scurtă (sau lungă)

Pentru că a început să-mi displacă extraordinar de tare noul editor de la WordPress și cam tot ce înseamnă WordPress în general, mi-am reamintit că eu am în plan ceva. Și am zis că sunt foarte neserios dacă nu îmi revitalizez acel plan, și chiar îl implementez. Că nu ar trebui să fie mare chestie, și am nevoie de ceva să mă motiveze.

Așa că fac o pauză de scris pe blog, vorba lui Ovidiu, ca să fie un an bogat și țara mănoasă. Nu că mă urmărea lumea prea tare, dar poate mă apuc de publicat chestii pe blog prin toamnă. Vedem. Până la urmă ceea ce va conta va fi capacitatea mea de a-mi crea un mediu plăcut de a scrie pe blog, ceva care să nu fie WordPress.

Enfin. Ideea e că țin blogul ăsta în picioare o vreme, și la un moment dat o să-l dau jos. Nu că ar plânge cineva după faptul că nu poate să citească chestii noi de le scriu eu, dar am zis să zic ceva înainte să tac. Că așa e frumos.

Așa că… pauză tehnică.


One Reply to “O pauză scurtă (sau lungă)”

  1. Claudiu Constantin

    Îmi plăceau articolele de pe blog, de cele mai multe ori veneau dintr-o perspectivă nouă pentru mine. Am învățat mult de la tine. Sper să revii cu orice fel de conținut pe orice fel de platformă.

    În legătură cu WordPress fatigue – am resimțit-o și eu, am ajuns într-un final la un setup git + jekyll + netlify care m-a entuziasmat și din punct de vedere tehnic, dar și ca proces de scris în general. Nu știu dacă la asta te refereai, dar am zis s-o arunc aici.

Comentariul tău (dacă comentezi prima oară, comentariul va ajunge în moderare)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.