Orange Film pentru copii neajutorați

Nu știu câți dintre voi știți de programul Orange Film – un program foarte mișto prin care miercurea poți achiziționa două bilete la prețul de un bilet de film, la cinematografele partenere. Programul mi se pare foarte mișto, dar nu de-asta m-am apucat să scriu acum, ci pentru că am aflat că Orange are o ediție specială de Orange Film pe 6 aprilie 2016, organizată împreună cu Asociația Salvați Copiii.

La ediția asta puteți să donați acel bilet în plus pentru un copil care e într-o situație defavorizată. Practic ai ocazia să faci un bine unui astfel de copil nefăcând altceva decât să-ți cumperi un bilet la cinema.

Înscrierile la această ediție specială se fac pe pagina Orange Film și înscrierea nu garantează că veți fi selectați, probabil se va face pe strategia primul venit, primul primit. Înscrierea se poate face până pe 28 martie, dar din câte înțeleg mai sunt locuri disponibile. Citiți și regulile pentru programul de voluntariat.

Nu știu încă care va fi filmul, va fi anunțat mai târziu. Dar mi-ar plăcea să știu că am ajutat un copil să vadă un film în condiții bune, într-un cinema. Ce ziceți? Vă băgați? (Programul e, evident, deschis doar oamenilor din rețeaua Orange). Cinematografele sunt listate în lista de reguli – cel din Brașov (CinemaOne) e și el inclus în program. 🙂

OrangeFilm

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.