Pilotul aeronavei

De fiecare dată cînd are loc cîte-un accident aviatic (Doamne ferească) ziarele sunt destul de seci. “Cei doi piloți ai avionului și personalul de bord au decedat”. În cazul accidentului din Apuseni, însă, lucrurile stau un pic diferit. De ce?

Păi e simplu: Știm că îl cheamă Adrian Iovan pentru că undeva, în trecutul recent, soția lui, un pic prea tînără pentru el, îl înșela cu cine apuca, și toată lumea l-a suspectat că și-a împușcat un rival cînd a omorît un hoț care îi intrase în casă. Cunoaștem numele omului dintr-o mondenitate. Și de-asta ziarele sunt acum rapide în a-i da numele publicității… pentru ca la următorul accident piloții și personalul de bord să reintre în obscuritate.

Acum însă, pentru ultima oară, pilotul Adrian Iovan vinde ziare și ore de televiziune. Realitatea fiind că încă nu și-a primit obștescul “odihnească-se-n pace”. O să-l primească peste o săptămînă, cînd presa o să atace cu lașitatea obișnuită următorul subiect de presă oferit de paiațele politice.

Altfel, cîteva articole decente despre subiect pornind de la articolul lui Vali PetcuNWRadu și Cabral. Și respectele mele celor care s-au implicat în operațiunea de salvare.


5 Replies to “Pilotul aeronavei”

  1. Nautilus

    u: Știm că îl cheamă Adrian Iovan pentru că undeva, în trecutul recent, soția lui, un pic prea tînără pentru el, îl înșela cu cine apuca

    Diferenţa de vârstă dintre ei era de numai 6 ani.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.