ICR Podcast despre românii de peste Prut

Mâine de la ora 14 are loc o manifestație pro-unionistă în București. Ce e special la această manifestație e că o să fie prezenți acolo și 1000 de oameni din Republica Moldova care au mers șase zile pe jos înspre București (până la Ungheni, pentru că de-acolo vin cu trenul).

Duminică, 12 iulie, de la ora 14 vor fi și ei în Piața Universității, și vor merge să îi arunce o întrebare Herr-ului de la conducere. Sunt curios ce va răspunde el, pentru că are obiceiul să nu zică nimic când întrebarea e simplă, și îi ia mai mult să se gândească atunci când întrebarea e dificilă.

Până una alta, noi am discutat în podcast cu Mădălina Hrițuleac, moldoveancă de-a noastră, care ne-a explicat de ce e important să scriem pe toate clădirile dărăpănate “Basarabia e România”. Noi i-am dat și soluția pentru unire: președinte neamț cu premier filo-rus, ca în România. Dar nu știu cât de realizabilă e ideea. Ascultați voi, și dați-vă cu părerea.

Data trecută când am zis asta am ajuns până la Odessa și le-am băut tot vinul.
Data trecută când am zis asta am ajuns până la Odessa și le-am băut tot vinul.

6 Replies to “ICR Podcast despre românii de peste Prut”

 1. Z3Ro

  Nu mai aduceti moldovence….doamne cat a vorbit fara sa zica nimic 🙂 In schimb mi-a placut ca a comparat Moldova cu o bucata din romania …

 2. subconsciousbrain

  Eu sunt de acord să se unească România cu Moldova, dar nu doar de dragul copulaţiei! 😀

 3. Perkele

  cum ziceam si la eftimie, ati fost foarte finuti cu domnisoara, care are o viziune asupra lumii la nivelul unui copil de 12 ani, asta fiind indulgent. asta e nivelul intelectual a celor care militeaza pentru unire?

 4. Dorin Lazăr

  Nu comentez, dar aparent da. Ce e important e ca există înregistrarea asta și pot să se gândească asupra a ce s-a întâmplat și ce imagine vor să promoveze.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.