Podcast: Istoria Culturală a României de săptămâna trecută până în zilele noastre

Cred că am uitat să vă spun de chestia asta, dar vă spun acum, că nu-i târziu. Vă întrebasem acum câteva săptămâni dacă vă place ideea să ascultați un podcast în română. Acum puteți să ascultați ce a ieșit; mi-am unit forțele cu ale lui Ovidiu și am reușit să publicăm podcastul “Istoria Culturală a României de săptămâna trecută până în zilele noastre”.

Primul episod publicat a fost episodul aniversar, cu numărul 100, unde s-a discutat despre dragonul desenat pe casa din București (ăla pe care nu l-a dat jos nicio biserică, ci niște vecini cam recalcitranți). Poate că nu e foarte grozav, dar e primul episod care a fost lansat la apă. Lumea nu s-a prea plâns de faptul că ne-am legat de Ștefan cel Mare și de benzile desenate de la ComicCon.

O săptămână mai târziu, pentru că ne-a plăcut experiența de a avea ca invitat special ecoul meu am decis să facem de rușine singura persoană care s-a plâns de ecou. Așa că George Damian ni s-a alăturat pentru episodul 101, și a vorbit despre mici, despre casa regală și safirul reginei, Efu’ a venit cu ideea genială ca ambasadele să fie înlocuite de restaurante iar eu am fost prezent.

Puteți să urmăriți Istoria Culturală a României de săptămâna trecută până în zilele noastre la adresa http://icrpodcast.podbean.com/. O să vin cu informații mai multe despre cum puteți să ne urmăriți zilele astea; poate că dacă lucrurile merg bine o să invităm pe toată lumea să ne asculte live în timp ce înregistrăm. #CaLaRadio, cum vine vorba.

PodcastGirl01FromPodbean
De fapt înregistrăm alături de domnișoara din imagine, ăsta e motivul pentru care părem un pic mai emoționați

2 Replies to “Podcast: Istoria Culturală a României de săptămâna trecută până în zilele noastre”

  1. krossfire

    Apropo de Harap-Alb si de editura HAC!, vezi ca si-au lansat si noua banda desenata… TFB (Tinerete Fara Batranete – o adaptare S.F/distopica/post-future a povestii).

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.