Polandball: Can into space

Dacă vă plac jocurile de mobil poate îi dați o încercare și lui Polandball: Can into space. E un joculeț făcut de o echipă românească (Alien Pixel) care merge pe o idee simplă: se ia o memă și se implementează.

Mema este “Poland cannot into space“, un gag repetitiv din seria Polandball – adaptarea Country-balls, niște desene simpluțe în care țările sunt reprezentate ca bile, deseori în situații comice. Un exemplu:

Poland Cannot Into Space

Există și un Romaniaball, tot ce trebuie să faceți e să căutați pe google. Revenind, însă, joculețul de la Alien Pixel se învârte fix în jurul acestui gag repetitiv. Tu ești Polonia și trebuie să îți construiești o navă cu care să cucerești spațiul cosmic. Îți adaugi module, îți testezi nava (și culegi lucruri pe care le găsești în testele tale de anduranță. Mai dau o mână de ajutor și celelalte țări-bilă, care se lovesc în tine și fac diverse lucruri.

Polandball: can into space e un joc simpăticuț. Nejucându-mă foarte mult pe mobil nu prea am cu ce să compar – dar, între timp, PCIS a primit greenlight-ul de la comunitatea Steam, și acum o să iasă ceva pentru desktop. Acolo o să pot și eu să mă dau cu părerea mai mult. Până una alta există varianta pe mobil, cu care m-am jucat un pic și care e simpatică. Dați-i și voi o încercare.

Polandball-can-into-space

2 Replies to “Polandball: Can into space”

  1. Unul dintre programatorii care au facut jocul imi este prieten, asa ca multumesc pentru mica publicitate pe care le-o oferi, ii ajuta 🙂

    Jocul in sine e simpatic, si pare a fi putin addictive daca iti plac jocurile pe mobil. Cum nici eu nu sunt mare fan butonare telefon insa nu ma pot pronunta exact. L-am jucat cateva ore si mi-a placut, astept insa varianta de PC + mici retusuri, fiindca se mai pot face imbunatatiri.

Comentariul tău