Polandball: Can into space

Dacă vă plac jocurile de mobil poate îi dați o încercare și lui Polandball: Can into space. E un joculeț făcut de o echipă românească (Alien Pixel) care merge pe o idee simplă: se ia o memă și se implementează.

Mema este “Poland cannot into space“, un gag repetitiv din seria Polandball – adaptarea Country-balls, niște desene simpluțe în care țările sunt reprezentate ca bile, deseori în situații comice. Un exemplu:

Poland Cannot Into Space

Există și un Romaniaball, tot ce trebuie să faceți e să căutați pe google. Revenind, însă, joculețul de la Alien Pixel se învârte fix în jurul acestui gag repetitiv. Tu ești Polonia și trebuie să îți construiești o navă cu care să cucerești spațiul cosmic. Îți adaugi module, îți testezi nava (și culegi lucruri pe care le găsești în testele tale de anduranță. Mai dau o mână de ajutor și celelalte țări-bilă, care se lovesc în tine și fac diverse lucruri.

Polandball: can into space e un joc simpăticuț. Nejucându-mă foarte mult pe mobil nu prea am cu ce să compar – dar, între timp, PCIS a primit greenlight-ul de la comunitatea Steam, și acum o să iasă ceva pentru desktop. Acolo o să pot și eu să mă dau cu părerea mai mult. Până una alta există varianta pe mobil, cu care m-am jucat un pic și care e simpatică. Dați-i și voi o încercare.

Polandball-can-into-space


2 Replies to “Polandball: Can into space”

  1. Andrei

    Unul dintre programatorii care au facut jocul imi este prieten, asa ca multumesc pentru mica publicitate pe care le-o oferi, ii ajuta 🙂

    Jocul in sine e simpatic, si pare a fi putin addictive daca iti plac jocurile pe mobil. Cum nici eu nu sunt mare fan butonare telefon insa nu ma pot pronunta exact. L-am jucat cateva ore si mi-a placut, astept insa varianta de PC + mici retusuri, fiindca se mai pot face imbunatatiri.

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.