Ponta care unește: “Afară cu trădători de țară”

O explicație: Textul din titlu a fost scandat de tinerele speranțe PSD în timpul miting-ului de sprijin al tovarășului Ponta. Trădătorii de țară sunt toți oamenii care nu votează cu Ponta de președinte.

Ăsta e președintele care unește. Și teoria e foarte simplă: cine nu e cu noi e un trădător. Ponta se duce frumos în trecut, și repetă scenariul post 1947. Suntem la câteva decrete distanță de reeducarea de la Pitești, de construcția unui nou canal, de un nou Aiud, de un nou Sighet. Suntem la un decret distanță de colectivizare, suntem, evident, deloc departe de un decret 770/1966.

Cum era? Ponta, președintele care unește? Pe cine, pe jumătate din Românie contra celeilalte jumătăți? Asta e, se pare că am ridicat ștacheta. Dacă Iliescu îi făcea protestatarii ‘golani’, se pare că Ponta ne face trădători. În cazul ăsta îmi voi asuma cu mândrie eticheta de trădător de țară.


9 Replies to “Ponta care unește: “Afară cu trădători de țară””

  1. DanC

    Grup omogen de imbecili pesedisti (stiu, sant redundant) compus din mamaici, pensionari si manelisti. Hai, ca unii ne-am facut datoria si-am plecat, slava Domnului!

  2. Brad

    Și chiar se scanda ”trădători” cu un singur ”i”?
    Ia să le scandăm și noi lor ”Gra-ma-ti-ca! Gra-ma-ti-ca!”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.