Premierul pușcăriaș

Poate ar fi trebuit să scriu un articol despre cît de mult mă bucur că Năstase mai face 4 ani de închisoare.

Nu mă bucur deloc. A durat prea mulți ani și, între timp, puterea executivă din stat vine la rampă și declară că într-o țară în care PSD-ul deține întreg aparatul de stat cu excepția unui singur post, într-o țară în care partidul lui are tot “Adrian Năstase este un condamnat politic şi o victimă a regimului Băsescu“.

Nu mă bucur pentru că în fruntea statului sunt niște oameni care își exprimă regretul că, deși dovezile au fost clare și irefutabile, poate nu ar fi trebuit să se dea o asemenea pedeapsă. Trăim într-o țară în care Parlamentul primește premiul internațional pentru corupție și crimă organizată.

Nu, nu mă bucur că Năstase face 4 ani de închisoare. Cu o floare nu se face primăvară. Dar în mod sigur mă încîntă ideea că începe dezghețul.


5 Replies to “Premierul pușcăriaș”

 1. Mircea

  toata lumea spera in puterea exemplului.
  din pacate realitatea e ca politicienii, indiferent de culoarea politica, sunt la fel de relaxati, cu sau fara condamnari.
  iar lumea e prea tampa sa inteleaga ce se intampla…

 2. Stefan

  Desi pare un pas mic pentru lupta anticoruptie, totusi, e mai bine decat nimic. Tare m-as bucura sa-l vad si pe Relu Fenechiu alaturi de Nastase…

 3. markwilliams

  Pedepsele sunt infime in raport cu gravitatea faptelor savirsite..Faptul ca a existat un JAF de proportii ,organizat,gindit,elaborat pentru tot ce a insemnat averea pasiva si activa nationala mostenita de la regimul Ceausescu si dupa desavirsirea lui ,la 24 de ani de la lovitura de stat ,nu exista PLATITORI decit citiva tapi ispasitori serveste de exemplu pentru orice potential infractor in ASA SA FACI! vei fi pazit sa nu patesti nimic!FURA ,FURA,FURA!

  Pedepsele lui Nastase aburite de ‘munca” educativa a condamnatului sunt doar praf in ochii lumii(,pedepse pentru gainari obisnuiti )…

  Si,daca se va intimpla sa iasa un prezidentiabil marca USL o sa vedem DREPTATEA sistemului ticalosit…gratiere pentru toti puscariasii ,recompensati pentru ‘nedreapta’ sentinta cu cite un mandat de parlamentar pentru viitorii 10 ani!

  Nu se teme niciunul!Si nu se dau in laturi de la nimic! O invazie de lacuste,sobolanime,paduchi,plosnite….

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.