Prima lecție de rusă

Pentru că în curînd va fi la mare căutare, propun o primă lecție de limbă rusă. Fac și eu SEO, ce să-i faci?

În primul rînd, numeralele: odin, dva, tri, cetîri, piat, șest, sem, vosem, deviat, desiat.

În al doilea rînd, o lecție de istorie: “Davai ceas” înseamnă “Dă ceasul”. “Davai noutbuk” e folosit de soldatul rus care dorește laptopul tău. În fine, la orice începe cu Davai poți răspunde cu “Da”, și cu mîinile ridicate deasupra capului, ca să nu fie probleme.

Și, cel mai important, motivul pentru care Putin va dori să protejeze Gubernia Transilvania, Gubernia Valahia și Gubernia Moldova Balșoi este pentru că, desigur, le-am luat “Da”-ul și îl folosim în vorbirea curentă.

Și fiți cu ochii pe CriticAtac.ro, că scrierile lui Ernu și Rogozanu vor deveni lectură obligatorie!

Trăiască tovarășul Putin și Mama Rusie!

PS: Hai, băieți. Odin, dva, tri… cu curaj. Ce, credeți că Putin n-ar motive să protejeze ceva și prin România?

PPS: Dacă mai există un minim de coloană vertebrală emisfera ‘vestică’, Obama ar trimite detașamente militare în România, iar Merkel ar renunța la planul de oprire a centralelor nucleare și ar trece la un plan urgent de eliberare de dependența energetică de gazul rusesc.


3 Replies to “Prima lecție de rusă”

  1. Catalin

    Eu vad Rusia ca pe un dragon urias, dar betiv. Cat timp il lasi sa-si bea vodka, nu e prea periculos (te sperie doar gandul ca e un dragon atat de mare). Singura data cand a fost cu adevarat periculos a fost in al doilea razboi mondial, cand i-a fost amenintata existenta (germanii apropiindu-se periculos de mult de Moscova), si atunci a lasat pe moment sticla de vodka deoparte si s-a apucat sa dea in tot ce misca.

    Uite si un exemplu din istorie unde vedem cat e de puternic acel “dragon”, si tind sa cred ceea ce este scris, ca-s prea multe date exacte:

    http://www.istoria.md/articol/967/Luptătorii_români_din_Siberia

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.