Profesionalism marca Produktiv, la Brașov

Astăzi nu a plouat în Brașov. Și primăria nu a spălat pe jos prin Piața Sfatului, pe la ora 6. Pentru că nu prea are de ce să facă lucrul ăsta.

IMAG0349-PANO

În schimb, Piața Sfatului a fost transformată într-un mic lac montan (cochet, e drept) de către firma Produktiv, cei care au instalat și azi dezmembrau scena folosită la Romanian Music Awards în Piața Sfatului.

IMAG0339

Cum vine povestea: chestiile alea mari de plastic sunt bidoane de plastic umplute cu apă, și probabil au fost folosite la stabilizarea scenei sau ceva de genul ăsta. Însă marele geniu de la firma Produktiv a decis că Piața Sfatului seamănă suficient de bine a canalizare, și, de ce nu, ar putea foarte bine să și deverseze apa ce a prins în cele cîteva zile de stat în soare un miros teribil.

E mijlocul orașului? Sunt turiști? Ce ne pasă? Noi suntem Produktiv: “Our 18 professionals work with their heart, body and senses to bring you the highest technical and conceptual performance. We take pride in our competivity and competence and expand the number of parters and satisfied clients every day, getting to be what may be called the most dynamic, rapid growing company in the field.” (greșelile le aparțin).

No, unul din cei 18 profesioniști este cel din imagine, care dă drumul la apă în mijlocul orașului cu nesimțire. Mulțumim, Produktiv, mulțumim, Romanian Music Awards!

 


5 Replies to “Profesionalism marca Produktiv, la Brașov”

  1. SorinJ

    Bănuiesc că, din partea Primăriei, n-a fost nimeni la montarea/demontarea scenei pentru Romanian Music Awards. Iar dacă a fost, a dormit în papuci. Cei de la firma Produktiv și-au bătut p**a de noi.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.