ProTv. Te ascultă ce vezi.

Pe 15 octombrie … in Piata Constitutiei … toti romanii care sunt cu adevarat Oameni … sa iasa in strada pentru ai face pe cei din Guvern sa dea o lege in legatura cu abuzurile animalelor, aceste abuzuri fiind pedepsite cu inchisoarea !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cui ii pasa cu adevarat de drepturile animalelor va transmite acest mesaj!!!

Vă mai amintiţi de ProTeVara? De Generaţia Pro Ştii şi Cîştigi? De sloganul meu favorit: “Te ascultă ce vezi!”. De toate acele spectacole organizate la sediul lor?

Nimic diferit. De data asta, recunosc, s-au adaptat. Folosesc Internetul pentru a strînge oameni pentru un protest. Şi nu orice protest – vor să recîştige acolo unde au pierdut. Adică adolescenţi, tinerii pînă în 30 de ani. Oamenii ‘activi’.

Sau inactivi, după caz. Dar ce nu le-a ieşit: Nu au scris ORA la care să se întîlnească oamenii. Nici o problemă, ProTv-ul va informa în legătură cu ora. Între timp, filme cu animale, Lassie pe toate fronturile, ProTv-ul trage cu Beethoven în oameni. Nici măcar clasicul. De altfel nici nu o să-şi mai amintească lumea că Beethoven trebuie protejat. Şi vorbind de Beethoven cel lăţos şi simpatic, pe care tare îl iubim cu toţii, un clip.

This is boring, dudes. I mean, really, kyar vretzy sa-l salvatzi pe omul ala plictisitor care canta acolo?

Bun, destule glume cu Beethoven, le-a trecut vremea (nu şi pentru fanii ProTv, care îl vor revedea în canalul favorit) (da, în, am zis bine).

Pentru oamenii care nu se simt prea puternic reprezentați de ideea de poliție a animalelor, sugerez niște marșuri care chiar ar merita făcute:

  • 73% din famiiliile române își bat copiii. Marș contra “violenței în familie”.
  • Orice lege care nu vă reprezintă. De exemplu salariul crescînd al demnitarilor. Sau moţiunea de cenzură a comuniștilor. Sau corupția din România. Doar că Becali nu o să vă apară pe Maybach la ăsta cu corupţia. Nu de alta, dar cum o să mai facă el bani dacă nu mai avem corupţie?
  • Un marş pentru a primi restul corect de la alimentare, nu gume, cafele sau alte chestii expirate.
  • Un marş contra violenței televiziunilor. Dar mi-e teamă că ProTv-ul nu s-ar băga
  • Un marş contra manipulării prin televiziune. Dar Uh, cumva ProTv-ul nu o să ajungă nici la ăsta.
  • Un marş pentru creşterea rating-ului ProTv. Ups, staţi. Despre asta vorbeam acum. Nevermind.

Et voilà! Saga continuă. Dar o să las un pic subiectul ăsta să se odihnească, pentru că blogul meu devine prea serios şi nu vreau să ajung un autosuficient cu nasul pe sus, care se mai şi crede important. (aşa cum sunt cei mai tari 10% din bloggerii români)

PS: Iertaţi-mi faptul că l-am asociat pe Beethoven cu cîinele. Ştiu, nici mie nu-mi place. Mai ales că ce aveţi acolo este simfonia a noua de Beethoven condusă de Herbert von Karajan. Un austriac şi-un neamţ, şi nu se urăsc…


2 Replies to “ProTv. Te ascultă ce vezi.”

  1. Bogdan

    “Et voilà!” este varianta corectă, cu un accent grav pe a. Asta doar pentru că este la fel de important să scriem cu accente, la fel cum în română scriem cu diacritice.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.