Punga invizibilă

Cunoaşteţi fenomenul pungii magice? Punga magică e folosită de leneşi (e.g. eu) pentru a găti foarte rapid (una oră, fără intervenţie) friptură la cuptor. Genială invenţie, trebuie să recunosc (trebuia să mă gîndesc eu la ea, făceam o groază de bani de pe urma ideii).

Numai că producătorii Knorr duc ideea mai departe. Punga magică avansează, şi Knorr azi a livrat o pungă magică cu proprietăţi extraordinare. Mai exact, era invizibilă. Am desfăcut pachetul în culpă, am vrut să mă bucur de satisfacţia de a găti extraordinar fără să mă mut din patul meu de leneş şi … stupoare. Va trebui să las pe altcineva să prepare azi mîncarea. (nu există fotodocument pentru că din principiu nu-mi fotografiez coşul de gunoi)

Îi rog pe Knorr să oprească inovaţiile aici, nu vreau să alerg prin toată casa după punga săltăreaţă sau să încerc (doamne ferească) să prind punga zburătoare. Eventual să livreze şi un plici, dacă se poate.

PS: Între timp, şcoala la români: Ralu îmi trimite SMS de la curs: “Ăsta citeşte (de pe materialul de curs pe care l-au primit, n.m.). Cred că vrea să ne arate cît de mişto a structurat el materia :)” 😛


2 Replies to “Punga invizibilă”

  1. Botache

    Ce-i cu punga aia?? :)) Nu ma omori, ca io altfel nu stiu sa fac friptura. :))

    Cred ca era timorat omul, ca prea transpira de isi dadea duhul si nu era asa de cald. 😛

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.