Quod Erat Demonstrandum

“Am promis că o să îmi dau demisia, dar eu NU îmi voi da demisia!”, Crin Antonescu, om de onoare.

Acum e șansa unică a PNL-ului de a scăpa de sub dictatură, să-l dea jos pe Crin și să se reîntoarcă la a reprezenta oamenii care chiar cred în valorile liberale. Hai PNL! E șansa ta!


7 Replies to “Quod Erat Demonstrandum”

 1. Mircea

  auzi, nu vrei o pozitie (sau post, job, cum naibii i-or fi zicand hahalerele astea care fac politica) pe la vre-un partid? bate pe la usile lor ca ai sanse 100% sa te afirmi… 🙂
  slava Domnului, lovitura de stat de care te-ai temut a fost dejucata. vor urma ani de prosperitate, va curge numai lapte si miere…

 2. Dorin Lazăr

  dacă ne uităm pe statisticile cu domnia lui Iliescu (2 mandate jumătate) și domnia lui Băsescu (1 mandat și jumătate), o să observăm că lucrurile stau foarte bine sub Băsescu.

 3. Mircea

  apropo de onoarea de care sunt de acord ca Antonescu duce lipsa:

  “Eu nu sunt un om care sa ma ascund sub un prag… nu voi spunea sustinatorilor mei sa stea acasa, dimpotriva; nu vreau sa fiu un presedinte las, care sa ramana in functie la masa verde, ca la Liga lui Mitica”!

  ei uite ca a ramas, doar daca nu cumva maine isi anunta demisia de onoare. (on)oare?

  tu nu esti cumva dintre cei care nu au votat? vezi tu, deciziile importante in viata trebuie luate, bune sau rele. “ma abtin” nu e o optiune. stand deoparte inseamna pasi inapoi pentru tine, ai tai si noi toti ceilalti din jurul tau. stiu ca e greu, al naibii de greu, pentru ca te uiti in toate taberele si iti dai seama ca nu ai nimic in comun cu ei. dar o decizie trebuie sa iei…

  eu am fost la vot, gratie unei vacante ratate…

 4. Axonn Echysttas

  Asta e doar o consecinta a ascensiunii in EU, care la randul ei este doar o consecinta a politicii de expansiune a EU. Politica Romana are putina importanta. Sunt doar mizerii locale. Asta din punct de vedere economic. Din punct de vedere libertate insa, Basescu castiga detasat (desi nici cu el nu ma prea laud).

 5. Dorin Lazăr

  Băsescu are responsabilitatea (nu numai plăcerea și huzurul) unui mandat de CINCI ani, ce i-a fost acordat în 2009, și care s-a întins peste cel mai nefericit context economic din ultimii 80 de ani. Înțelegi de ce l-am susținut, chiar dacă ceea ce făcut a fost aparent anti-democratic?

 6. Dorin Lazăr

  Mizeriile astea locale ne afectează direct pe cei 19 milioane cîți mai suntem în țară. Și politica română are importanță în contextul dezechilibrului financiar european; dacă am fi fost capabili să ne descurcăm singuri, am fi putut chiar să contribuim pozitiv la criza asta, nu să fim pe partea cu minus.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.