Răsfoind istorie: “Extra History”

Căutam printre materialele pe care mi le-am mai salvat de-a lungul timpului și, pentru că acum am ceva mai mult timp (o să explic în niște postări) am început să urmăresc seria Extra History.

Seria asta e o serie sprijinită prin site-ul Patreon, unul din rezultatele notabile ale Patreon. Au reușit să strângă cam 10.000$/lună, destul cât să plătești un om full time pentru a produce niște materiale destul de bine făcute.

Nu am urmărit tot, pentru că eu am prins-o de când începea povestea referitoare la South Sea Bubble, o bulă economică din anii 1710-1720 pentru care guvernul britanic încă mai plătește din datoria făcută atunci.

South Sea Bubble - Edward Matthew Ward, Tate Gallery
South Sea Bubble – Edward Matthew Ward, Tate Gallery

Las aici tot playlist-ul, e tare fain. Și dacă vreți să sprijiniți show-ul pe Patreon, aici e link-ul.


2 Replies to “Răsfoind istorie: “Extra History””

  1. Andrei

    Ii urmaream pe tipii de la Extra Credits acum 2-3 ani, cand incercam cu niste prieteni sa facem un joc. Explicau foarte detaliat si bine etapele facerii unui joc, pe ce sa pui accent, despre experienta utilizatorului, chiar erau foarte tari tipii.

    Intre timp insa nu i-am mai urmarit, foarte misto sa faca si Extra History. O sa trag un ochi peste ele cand am ceva timp liber. Mersi de share.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.