Răzbunarea tricoului vesel

Din cînd în cînd mă mai intrigă cîte un articol de ziar, care parcă-ți deschide o lume nouă, deosebită de ceea ce se întîmplă în jurul tău. De data asta articolul se referă la Ernesto Guevara: ăla pe care îl vedeți pe tricourile oamenilor teribiliști care cred că e cul să porți tricouri cu nume sau figuri de criminali pe ei. Criminali? Vai, dar mă înșel, Guevara a fost legitimizat de milioane tricouri vîndute și milioane de roșii vestice!

Să vedem niște alternative pentru tricouri:

Lousy T-Shirt
Privind în orizont cu Che

Sau poate…

Tricoul cu Che produs de capitalism
Tricoul cu Che produs de capitalism

Întrebare capcană: “Cum recunoști o lobotomie perfect făcută?”. Răspuns posibil: “Un individ cu tricou cu Che vorbind despre democrație și libertate”.

O propunere indecentă
O propunere indecentă

Hai puneți-vă un tricou cu Reagan în schimb. Din cauza lui, drag comunist, nu mai stai la cozi decît la concerte cu Depeche Mode și Metallica, nu pentru o pîine (dar cine mănîncă pîine?! Te îngrașă! Lasă că vezi tu cum o fi cînd ți-o da statul jumătate de pîine din bunătatea lui pe banii tăi).

Pînă atunci la fel de populare ca și tricourile cu Che o să fie tricourile cu Obama. Orice spălat pe creier român crede că Obama e mama lor și salvatorul tuturor – nici nu ne miră că cel care îl devansase ca statut de super-erou pe Iisus în mintea americanilor este de fapt primul care are curaj să împlinească în proporție de 99% agenda partidului comunist american. Iliescu zîmbește. Soarele răsare. Copiii spălați pe creier se duc la presat tricouri.