#România, #teiubesc

Chestii care într-o lume civilizată nu sunt posibile. Aud că persoana din poza de mai jos:

mihaela-radulescu_02_5c0ffdf8d1
sursa poză

critică vehement ceea ce se întâmplă în poza de mai jos:

sursa poză
sursa poză

Doar că acolo e tot Mihaela Rădulescu, cu o anume Daniela Nane. Vă dați seama ce procese de conștiință își face? În fiecare seară când se duce la culcare, Mihaela Rădulescu se întreabă: “Mă, da’ dacă mi-a plăcut cu Daniela?”


12 Replies to “#România, #teiubesc”

 1. Bogdan Popa

  Știi ce e cu adevărat amuzant? Că Mihaela Rădulescu vedea homosexualitatea ca ceva exclusiv bărbătesc. Nu e în stare să înțeleagă că homosexualitatea se aplică și bărbaților și femeilor și că nu e o alegere voită.

  Plus că o suspectez de ipocrizie și de fault la logică.

  Pentru că nu poți zice că homosexualitatea e de căcat dar tu să îți iei limba-n gură cu o tipă. Nu, nu poți să spui că aia era campanie și n-are treabă cu viața reală pentru că e o inepție.
  Pentru că chestia asta e discriminare, nu toleranță, nu deschiderea minților: “La Românii au talent i-am spus unui concurent…travestit, care nu trecea oricum în etapa următoare, că-i dau un Da pentru deschiderea minţilor.”. Dă-i DA pentru că merită, nu pentru că e un travestit care oricum nu trece în etapa următoare

 2. Dorin Lazăr

  Pe mine doar m-a amuzat situația. Opiniile Mihaelei Rădulescu mi se par o chestie comică. Nici nu știu de ce am discuta despre opiniile ei. Poate doar pentru amuzament. 🙂

 3. Bogdan Popa

  În numele amuzamentului ar merge o caterincă pe stilul Chuck Norris facts dar cu Mihaela Rădulescu 😀

 4. radu

  Ce trist e pentru copilul ei ca desi o sa aiba bani destui, colegii si prietenii isi vor bate joc de hoasca de ma-sa cu subiecte inepuizabile si poze retro in care isi desfacea cracii si isi scotea afara ugerele.

 5. DanC

  Bai tata, da’ arata ca o vrajitoare in prima poza! 🙁

  In rest, dati-o-n ma-sa, face asta doar pentru trafic, nici macar nu e “opinie” ce face ea. E prostitutie de massmedia. Cucoana crede ca daca lumea vorbeste despre ineptiile ei inseamna ca are audienta.

 6. MVM

  Cred ca barbatii care sunt homosexuali sunt inutili pe lume, Nu au nici un rol in viata lumii, nu pot sa faca copii. Slava domnului ca Darvin nu traieste acuma…

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.