Asist stupefiat la un fenomen care nu trezește nimănui semne de întrebare. În ultimele două luni CFR-ul a avut mai multe accidente decît în toată istoria de 20 de ani pe care mi-o amintesc. Vorbim de trenuri deraiate, de poduri care s-au prăbușit, de trenuri care se ciocnesc pe același sens de mers??? Numai mie îmi amintește chestia asta de sabotaj intenționat al infrastructurii vitale a României? În momentul ăsta drumul intre București și Constanța este blocat. Se cercetează serios, se încearcă să se afle ce se întîmplă?

Într-o lume în derivă, cu astfel de acte care devin din ce în ce mai frecvente, mă tem de ce urmează.

8 Replies to “Sabotaj la CFR?”

  1. Eu am o alta teorie, probabilistica. La ce infrastructura proasta avem, trebuia de mult sa fie accidente serioase. Ca doar nea’ Gica de la Halta si asa e beat de ani intregi cand isi face treaba. Dar revenind la probabilistica, cum n-au fost accidente majore in ultimii multi ani, acum se compenseaza, probabilitatea pentru fiecare dintre ele crescand practic exponential. 🙂

  2. Cumva totul a început din momentul în care au vrut să facă grevă cei de la CFR 🙂
    Era doar paranoia mea care vorbea… atît. 🙂

  3. Oricare ar fi dintre variantele propuse de voi, eu tot trebuie sa ajung la Cluj in curand. Are vreunul dintre voi un elicopter sa imi dea si mie? Imprumut, numa un picut.

  4. Sunt curse, dar mi-e mai teama de soferi si de soselele noastre decat de cfr.

    Lipseste un aeroport in Brasov, asta e problema. 😀

Comments are closed.