“Scrie ca Radu F. Otravă”-Day

Eternul e echimozat. Suspinînd empatic în nemărginire, mă gîndesc la tine. Plîng. Lacrimile mi se preling pe obraz, le las să se contopească cu poza ta.

Plîng. Plîng de ploaie absurdă, de tristețe nemăsurată. E frig în sufletul meu, și tristețea parcă nu-și mai încape în fire. Ești tu în toate, ești tu în sufletul nostru, al tuturor. Mi-ai eviscerat sufletul cu lama delicateții tale. Cu înțelegerea subtilului adînc, nepătruns, precum parfumul unei flori de vară. Ești tu acolo, în corola multicoloră, ești tu în taina eternului vînăt.

De ce? Mă întreb, urlînd înspre absurd, deplîngînd amintirea corpusculară, un grăunte de nisip într-o mare de durere. Cînd totul e tăcut nici nemărginirea nu vorbește. Nu poate articula sentimente, și sentimentele se disipează în noi. În unii mai multă durere, în alții mai puțină iubire. În alții rămîne doar un vacuum, iar unii rămîn cu totul. De ce? Întrebarea îmi va reveni obsesiv, maladiv, inexorabil. Doar sufletul meu, exorabil, descrescentează în inefabil.

Partid iubit, întoarce-te la noi!


Radu F. Otravă day e un eveniment în care încercăm să adoptăm cu toții dejecțiile mentale de mare succes ale lui Radu F. Constantinescu și Otravă (sau O’Travă?), zis și “Blogu’ lu'”. Ideea am văzut-o la Eftimie, dar pentru mai multă poezie fără versuri puteți să mergeți la Arhi (inițiatorul evenimentului, care are și un index dedicat evenimentului), Hoinaru, Ovidiu Sîrb, Vali Petcu și mai tot internetul.


12 Replies to ““Scrie ca Radu F. Otravă”-Day”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.